Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Compania nu are niciun job disponibil. Sa-mi mai trimit CV-ul?

Tags: marketing, candidatura online, job, cv

Sunt multi experti in recrutare care recomanda sa sari peste orice etape si sa candidezi direct. Intrebarea este insa: trebuie sa te asiguri ca respectiva companie chiar face angajari sau iti trimiti, pur si simplu, CV-ul si scrisoarea de recomandare sperand ca totul va fi bine?
Raspunsul este NU. Nu trebuie sa trimiti orbeste datele tale personale. Nu pentru ca CV-ul tau nu va fi acceptat de companie. Ci pentru ca...
 
Iata de ce compania nu-ti va vedea CV-ul....
 
N-are niciun rost sa candidezi online decat daca stii pe cineva in interior care sa-ti extraga CV-ul din miile primite si sa-l puna in fata sefului. Da, MII. In zilele noastre, candidatura via site-uri este cel mai simplu mod de a cauta de lucru, asa ca toata lumea face asta. Este, totodata, si cea mai eficienta metoda de a te face cel mai putin remarcat.angajatorii au sisteme automate de identificare a cuvintelor cheie (studii si experienta care sa corespunda profilului cerut). Totusi, oamenii continua sa-si consume ore pretioase completand candidaturi online pentru a fi apoi socati ca nu-i contacteaza nimeni.
 
Regula numarul 1 a eficientei in cautarea unui loc de munca: Depune CV-ul unor oameni in carne si oase. 
 
Vrei sa-ti cresti sansele de a fi remarcat de angajatori? Depune-ti CV-ul si scrisoarea de recomandare unor oameni. Cum? Intra pe retelele de socialziare si conecteaza-te cu angajatii de la compania unde vrei sa lucrezi. Apoi, cand e liber un post pe care ti-l doresti, in loc sa te lasi prada gaurii negre a sistemului de identificare a cuvintelor cheie, ia legatura cu ei pe care-i cunosti si vezi de nu pot sa te ajute. 80% dintre slujbe sunt date pe acest principiu.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016