Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce isi dezamagesc liderii angajatii

Tags: angajati de top, coordonarea echipei, recunoasterea contributiei, dezvoltarea calitatilor

Ai mustrari de constiinta seara cand ajungi acasa si iti amintesti ca te-ai purtat gresit cu unii dintre angajatii tai? Nu stii cum sa te comporti pentru a nu-ti dezamagi cei mai buni salariati?
Iata cum trebuie sa reactionezi atunci cand grestesti in fata angajatilor de top:

1. Nu stii cum sa dezvolti calitatile echipei pe care o conduci

Meseria de lider nu are o destinatie anume, este o meserie continua. Indiferent de cat de inteligenta sa de talentata o persoana este, mereu va exista un moment de cumpana. Daca stai in calea dezvoltarii unei persoane, n vei reusi sa faci altceva decat sa iti determini angajatii sa plece sa lucreze pentru alte companii unde li se va oferi sansa sa se dezvolte.

2. Nu ii asculti

Oamenii talentati au intotdeauna idei, ganduri, observatii si instincte bune. Ofera-le sansa de a se afirma. In cazul in care nu ii asculti atunci cand au ceva de spus, acestia vor alege sa plece din cadrul companiei pe care o detii sau pentru care lucrezi.

3. Nu le recunosti contributia

Cei mai bun lideri nu isi asuma meritele unui succes, acestia accepta idea ca meritul nu este al lor ci al echipei pe care o conduc. Daca adopti o atitudine aroganta fta de angajati, facandu-i sa creada ca munca lor nu are valoare pentru tine si compania ta, ii vei determina sa isi dea demisia.

4. Nu iti poti coordona echipa

Nici afacerile, produsele, proiectele si nici echipele nu dau gres, ci liderii. Trebuie sa iti cunosti foarte bine persoanele din echipa astfel incat sa ii poti coordona cat mai bine pentru a putea atinge scopul pe care compania pentru care lucrati si l-a propus. In caz contrar, echipa se va desfiinta iar compania ar putea intra in faliment.



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016