Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii mai creativ gandind pozitiv

Tags: gandire pozitiva, exercitii educationale, exercitii fizice, stare de monotonie

Atitudinea conteaza foarte mult in orice situatie. Mereu vei avea mai mult succes daca adopti o atitudine pozitiva decat daca esti pesimist. Studiile arata ca pentru a dezvolta o atitudine pozitiva trebuie sa faci anumite lucruri. De exemplu, trebuie sa ai activitati educationale, precum pictatul, cantatul la vreun instrument sau orice alt lucru de aceasta natura.
Mereu gasim motive pentru a nu face niciun fel de exercitiu necontand daca este fizic sau mental. De obicei, exercitiile sunt benefice atat pentru trup, cat si pentru minte si iti ofera satisfactie si inspiratie.
 
Iata ce tip de exercitii poti face pentru a dezvolta o atitudine pozitiva:
 
1. Fa exercitii fizice afara
 
Exercitiile facute afara sunt cu mult diferite fata de cele facute in casa. In loc sa numeri miscari si respiratii poti alerga sau sa te plimbi prin parc sau prin cartier cu bicicleta. Incearca sa stai cat mai mult in natura deoarece prin intermediu acestei modalitati vei devenii mult mai pozitiv si mai creativ. Fa-ti timp sa observi schimbarile din natura.
 
2. Transforma exercitiile in ceva distractiv
 
Exercitiile pot reprezenta si o forma de distractie. Petrece timp de calitate impreuna cu prietenii tai in care puteti sa faceti atat exercitii fizice, cat si sa va plimbati prin natura si sa conversati. De asemenea, o alta activitate foarte interesanta este jocul in echipa; alege-ti un sport care se practica in echipa si distreaza-te cu prietenii tai.
 
3. Transforma totul intr-un joc
 
De obicei in orice companie atmosfera este aceeasi: toata lumea este posomorata si preocupata de treburile zilnice. Pentru a evita aceasta monotonie, propune-le colegilor tai sa va jucati ceva. Spiritul competitiv poate alunga aceasta monotonie pentru mult timp. Alegeti sporturi precum tenis, golf pescuit sau  chiar firsbee. Vei avea noi subiecte de discutie la birou si veti fi mult mai dinamici.
 
4. Fa exercitii educationale 
 
O alta metoda de a dezvolta o atitudine pozitiva o reprezinta exercitiile pentru intelect. Alege sa asculti o carte audio atunci cand alergi sau te plimbi, deoarece in acest fel poti imbina utilul cu placutul. Mai mult decat atat, alege cartile clasice in detrimentul bestseller-urilor, deoarece vei avea mai multe de invatat.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016