Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele care au adus succes celor mai importante femei de afaceri

Tags: femei de succes, femei de afacerim secrete pentru succes

In drumul lor spre success, femeile isi croiesc drumurile diferit. Unele pleaca din corporatie in corporatie, in timp ce altele devin faimoase prin business-uri proprii.
Cele mai de success cariere nu se mostenesc , ci se planteaza si se cultiva asemenea gradinaritului – tu reprezentand gradinarul. Atunci cand femeile iau succesul in mainile lor, nu exista nicio limita in ceea ce pot face ele. Desi femeile nu pot obtine succes fara ajutorul barbatilor, fara suportul acestora, trebuie recunoscut talentul feminin.

In ajutorul doamnelor, voi prezenta cateva secrete care le vor ajuta sa devina femei de succes:

Dorinta pentru succes

Cele mai celebre femei si-au construit carierele cu multa ambitie si determinare, insa cel mai important este ca ele dispun de dorinta pentru lucruri marete.

Curajul

Intr-o cariera de succes e nevoie de mult curaj pentru a face fata unui nou client, unei posibile promovari, unor aspiratii mai inalte, schimbarea unui loc de munca etc.

Curiozitatea

Deoarece ritmul schimbarilor este rapid, pentru a invata si a te adapta la aceste schimbari trebuie sa fii mereu curios, sa adresezi tot timpul intrebari. Astfel apar mereu noi idei si curente.

Trezitul de dimineata

Majoritatea femeilor de succes au descoperit ca trezitul de dimineata si inceperea activitatii inainte de rasaritul soarelui reprezinta un mare avantaj in business. Exercitiile fizice realizate dimineata ajuta la eliminarea stresului si la o mai buna concentrare.

Sa stii sa asculti

Este esential sa stii sa-ti asculti angajatii si pe cei din jurul tau. Daca esti deschis la tot felul de informatii, atunci concluziile vor putea fi formulate mai bine.
Este foarte important intr-un business sa stii sa dai sarcini

Trebuie sa ai in vedere ca intr-o corporatie nu poti sa le faci pe toate. Faptul cat tu nu ai incredere in staff-ul tau in vederea luarii unei decizii, poate avea repercursiuni grave asupra afacerii tale. Aceste femei au reusit sa aiba succes doar dupa ce au fost ajutate de altcineva.

Puterea de negociere

Intr-un business este foarte important sa stii sa negociezi. Pentru a-i putea convinge pe altii trebuie sa fii convins la randul tau. Un alt aspect important in drumul tau spre succes este sa stii cand sa renunti la un job. Cei mai multi renunta la un job atunci cand simt ca sunt fericiti si simt ca aceasta este calea lor de urmat.

Alege un mentor

Este exponential in drumul spre succes sa ai un mentor care sa te indrume, de la care sa ai ce invata. Tot mai multe companii investesc in a facilita acest aspect.
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016