Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretul productivitatii este...

Tags: marketing, productivitate, fericire, sanatate

Cand vine vorba despre amplificarea energiei, nimic nu este mai eficient decat o plimbare in miez de zi. Ar fi senzational daca ai putea sa alergi sau sa mergi la sala in pauza de praz, dar s-ar putea sa fie nevoie de mult mai putin pentru a-ti atrage fericirea la locul de munca si o productivitate mai mare.
Fericirea la birou nu se masoara in numarul de zambete adresate sefului, ci in niste markeri de sanatate care includ presiunea sangelui si stresul general. Toate acestea pot fi imbuntatatite prin doar cativa pasi.
 
Un studiu efectuaa anul trecut in randul a 752 de britanicii si americani a relevat faptul ca cei care merg 10.000 de pasi in fiecare zi au raportat o mai mare satisfactie si productivitate la locul de munca. Doar 18% dintre participantii la program au facut cei 10.000 de pasi sau mai multi si 58% au atins acest obiectiv inainte de finalul programului. Toti acestia au declarat ca le-a crescut productivitatea cu 90%. Le-a scazut si presiunea sistolica a sangelui cu o medie de opt procente. 
 
Angajatii mai sanatosi sunt angajati mai buni. Si nu trebuie facut foarte mult pentru a fi unul dintre ei.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016