Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si erorile pot fi amuzante: 20 de mesaje web de tip Page Not Found

Tags: website, mesaj eroare, eroare 404

Sunt nedorite, suparatoare, ba chiar de-a dreptul enervante. Cu toate astea insa sunt inevitabile, iar frecventa de aparitie le-a facut celebre pe web. Sunt mesajele de eroare 404, care apar pe ecran tocmai cand utilizatorilor le e lumea mai draga. Si nu de putine ori se intampla ca lumea sa le fie draga atunci cand se afla in cautarea unor informatii despre anumite branduri si produse. Si-atunci ce-i de facut?
Mesajul de eroare 404 sau „Not Found” este un cod HTTP care indica faptul ca serverul nu a a putut gasi informatia cautata pe web. De regula, acest tip de mesaj apare atunci cand se incearca accesarea unui site care nu mai exista sau care are probleme de functionare. Chiar daca aceste probleme sunt temporare, ele genereaza anumite frustrari utilizatorilor care ar putea periclita imaginea companiei ce detine site-ul.

Inchipuiti-va un client care doreste sa afle mai multe informatii despre un anumit produs si acceseaza pagina web a companiei care il produce, iar in loc sa primeasca ceea ce cauta se trezeste cu un mesaj de eroare.

Din pacate insa, astfel de mesaje sunt inerente, dar asta nu inseamna ca nu pot fi macar amuzante. Companiile care acorda atentie detaliilor nu au uitat cat de mult poate face un strop de umor atunci cand tehnologia da gres. Asa au aparut mesajele de tip 404 de mai jos.

1. Frywiles
Frywiles


2. Eternalmoon
Eternalmoon


3. Duoh
Duoh


4. Acromediainc
Acromediainc


5. Clubpenguin
Clubpenguin


6. Chrisjennings
Chrisjennings


7. Bluedaniel
Bluedaniel


8. Catalyststudios
Catalyst Studios


9. Bol
Bol


10. Berganblue
Berganblue


11. CSSTricks
Acromediainc


12. Gog
Gog


13. Henrikhedegaard
Henrikhedegaard


14. Inspiredology
Inspiredology


15. Instantshift
Instantshift


16. istockphoto
istockphoto


17. Jaiku
Jaiku


18. Justcreativedesign
Justcreativedesign


19. kochatelier
kochatelier


20. Center'd
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016