Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Te temi de atacurile cainilor? Iata cum ii pui pe fuga!

Tags: dispozitiv caini, ultrasunete caini, dispozitiv ultrasonic caini

Ne este teama de cainii maidanezi, orice s-ar spune, oricat de multe sfaturi ne-ar da iubitorii de animale! Unii ne spun sa stam calmi, ca niciun caine nu ataca din senin. Din pacate, unii dintre noi am fost muscati in timp ce mergeam pe strada, fara niciun "avertisment", fara sa ne luam de caini.
Oricare ar fi situatia in care ne aflam, oricare ar fi locatia, ca este zi sau noapte, ca suntem singuri sau in grup, oricand este bine sa ai alaturi un mic ajutor.


Si in cazul de fata, ajutorul pe care vi-l putem propune este dispozitivul ultrasonic pentru indepartarea cainilor. Nu mai esti niciodata temator ca vei fi incoltit de caini la urmatoarea alee. Nu te mai trezesti in atacuri de panica de fiecare data cand in cale iti iese un dulau care se crede regele asfaltului si a coltului sau din strada. Nu te mai trezesti ca de dedesubtul acelei masini va iesi un caine furios care te poate ataca oricand.


Va invitam sa aflati cum functioneaza acest dispozitiv exceptional, ce sunete emite, cat de puternice sunt luminile reflectate, de ce probleme te poate apara, ce spun clientii multumiti si cat costa... detalii aici >>>





Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016