Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

William si Kate: Reinventand brand-ul Casei Regale

Tags: william si kate, casa regala, frumusete, bogatie, monarhie

William si Kate conduc procesul de modernizare a monarhiei britanice, un brand care se reinventeaza continuu din momentul in care primul William a obtinut tronul si asta in 1066. In timp ce Printul William, locotenent in Aviatia Regala, este o prezenta constanta la stiri, suava sa sotie atrage si mai mult atentia tuturor.
Stilul conservator, dar foarte sic al lui Kate si gustul sau desavarsit prin care combina piese ieftine cu unele foarte scumpe, de designer, au transformat-o in ambasadorul modei din Marea Britanie. Articolele pe care le poarta dispar instantaneu de pe rafturi, femeile se dau in vant s-o copieze, iar designerii cu care colaboreaza (Sarah Burton si Alexander McQueen) au succes international.
 
Specialistii in marketing spun ca au adus brand-ul regalitatii in contemporaneitate prin cel mai simplu mod cu putinta: fiind reprezentanti atractivi care se comporta imaculat. Kate arata ca un star american de film, unul cu bune maniere, iar William impresioneaza printr-un caracter agreabil, spre deosebire de tatal sau.

Datorita lor si a faptului ca s-au mutat in Palatul Kensington (locul in care mai zbuciumata sora a Reginei, Printesa Margaret, a organizat petreceri nebune, nebune cu Beatles, Rolling Stones, Rudolf Nureyev si multi altii, in tulburii ani ’60), Londra va redeveni locul unde locuiesc cei bogati si puternici.

Will si Kate reprezinta intruparea idealului culturii populare, simbolul aspiratiilor tuturor: tinerete, succes, frumusete si dragoste. Ei sunt finalul fericit al tragicei povesti cu Printesa Diana.
 
Mai jos aveti poza unui barbat, Barmy Baz Frank, ce si-a tatuat chipurile celui William si Kate pe dintii din fata, contra sumei de 1.664 de dolari americani. Nebunie dovedita?

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016