Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai nevoie de un investitor pentru afacerea ta? Iata regulile de baza pentru a-l castiga!

Tags: investitor, investitori, sprijin investitor, afaceri, afacere

Investitorii sunt unii dintre cei mai importanti oameni pentru numeroase afaceri. Sa tinem cont ca multe business-uri nu ar exista astazi daca nu ar fi fost sustinute de persoane cu putere financiara extrem de serioasa si cu incredere ca se poate pleca de la o idee de afacere simpla la o afacere de viitor.
In prezent, o afacere se poate demara atunci cand stii totul despre industria in care te dezvolti, cand iti cunosti competitia si audienta-tinta, cand ai alaturi profesionisti, consultanti si experti si cand ai ... bani! Dar asta nu se intampla intotdeauna, asa ca apelam la diverse tehnici pentru a ne sustine proiectele:

1. rude, prieteni, colegi
2. credite bancare
3. fonduri europene
4. proiecte nisate pentru diverse tipuri de antreprenori.

Nu in ultimul rand, apelam si la investitori. Acestia sunt afaceristi, profesionisti, persoane care detin capital banesc serios si sunt interesate sa isi plaseze banii in tinte mobile. Afacerile sunt un soi de tinte mobile pentru ca ele, in mod ideal, continua sa progreseze, sa se dezvolte. Vor ajunge la pragul de rentabilitate si apoi la cel de profitabilitate. In timp, in conditii optime, afacerile in care ne investim banii pot deveni adevarate mine de aur!

Iata si care sunt regulile de baza pentru a va atrage un investitor de partea voastra:

1. Pregateste-te temeinic pentru marea intalnire.
Daca totul merge ca la carte, va exista si o a doua intalnire si tot asa pana cand vei avea banii de care ai nevoie pe biroul tau. Vino cu grafice, statistici, cifre clare, analize, cercetari si documentari, argumente clare!

2. Oferi detalii clare cu privire la modul in care vei folosi banii si la modul in care ii vei returna! Nu neglija faptul ca un potential investitor vrea sa stie, mai presus de orice, care sunt castigurile pentru el, daca iti ofera sprijin financiar!

3. Oferi detalii cu privire la echipa ta. Nimeni nu iti va da bani doar tie, ca unic antreprenor, chiar daca esti fiul lui Einstein si ai un IQ impresionant si un CV pus la punct pana in cel mai mic detaliu. Investitorii vor sa stie cine sunt oamenii care iti vor executa viziunea. De unul singur nu poti sa le faci pe toate, asa ca echipa ta trebuie sa fie de top!

Iata doar 3 aspecte esentiale de care sa tineti cont pentru a va atrage un investitor de partea voastra, pentru a va pune afacerea pe picioare cat mai rapid!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016