Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce ar TREBUI sa-ti optimizezi site-ul pentru dispozitive mobile

Tags: site optimizat pentru dispozitive mobile, optimizare site, smartphone, tableta, trafic de date, dispozitive mobile, optimizarea site-ului pentru mobil

In cazul in care nu ati creat o versiune a site-ului pentru dispozitive mobile, este posibil sa pierdeti multi clienti potentiali, ne informeaza Entrepreneur.com.
Exista tot mai multi utilizatori de smartphone-uri si tablete, iar majoritatea acestora folosesc dispozitivele mobile pentru a-si verifica email-ul si a naviga pe internet. Avand in vedere ca traficul de internet mobil este in continua crestere, toate companiile, oricat de mici, ar trebui sa isi optimizeze site-urile pentru dispozitivele mobile. Din pacate, doar cateva dintre companiile mici au facut deja acest lucru.
 
Deoarece numarul utilizatorilor de dispozitive mobile este in crestere, fiecare companie ar trebui sa verifice modul in care website-urile lor sunt afisate pe smartphone-uri si tablete. In cazul in care continutul nu este lizibil pe un ecran mai mic, clientii vor apela la firme concurente, care si-au optimizat deja site-urile.
 
Daca doriti sa dezvoltati un website optimizat pentru telefoane mobile si tablete, iata ce ar trebui sa aveti in vedere:
 
1. Afisati cele mai importante informatii despre companie in partea superioara a paginii, folosind text simplu.
Aici intra denumirea, adresa, telefonul, alte informatii de contact si descrierea companiei.
 
2. Nu includeti continut video in format Flash pe site-ul optimizat pentru dispozitive mobile.
Multe dispozitive mobile nu suporta Flash. In plus, continutul video se incarca foarte greu si consuma mult trafic de date.
 
3. Informatiile ar trebui sa fie usor de citit, chiar si pe ecrane mici
Nu complicati inutil site-ul si nu le cereti utilizatorilor sa descarce fisiere PDF. Cu cat site-ul este mai simplu si mai usor de navigat, cu atat mai bine. Nu le cereti utilizatorilor sa parcurga mai multe pagini pentru a citi continutul dorit.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016