Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Am venit, am citit, am plecat. Pun link sau dau share?

Tags: indexare articol, reddit, delicious, bookmarking, social media, linkuri

De mult prea multe ori, la asta se reduce totul. La un simplu "share" pe care alegem sa il dam sau nu. Daca Facebook nu prea ne lasa sa ne rugam de cititori sa dea share si sa ne axam campaniile pe astfel de indemnuri, este bine sa ne reamintim ca Google iubeste mai mult articolele care trimit catre noi prin link-uri.


Daca scriem un articol care cuprinde informatii de calitate, se recomanda ca la sfarsit sa ne "educam" cititorii sa ataseze un link inapoi catre articolul original, mai degraba decat sa ne ofere un "like" sau un "share" catre lista de prieteni de pe Facebook.

Este bine sa acordam suficienta importanta site-urilor de social media, dar asta numai atunci cand chiar ne concentram atentia asupra modului in care putem fructifica numarului de like-uri. In social media e mai important comportamentul utilizatorilor, iar nu cele cateva sute sau chiar mii de like-uri pe care reusim sa le adunam. Mai exact, le-am adunat, dar cum ne asiguram ca acei oameni se intorc pe pagina noastra?

O astfel de problema o vom dezbate insa cu alta ocazie. Revenim, de aceasta data, la metoda prin care ii vom convinge pe ceilalti sa linkeze catre articolul scris si incarcat pe site-ul nostru. O modalitate buna este cea prin care facem chiar noi acest lucru.

Pana sa ne adauge insa altii in categoriile lor preferate, e bine sa facem noi prima miscare si sa ne inscriem articolele in site-uri precum  Del.icio.us, Digg, Reddit, Stumble Upon etc. Cand suntem informati si descoperim metodele prin care ne putem face vizibili in jungla digitala, vom reusi sa ne apropiem de cei la care nu reusim sa ajungem daca asteptam ca Google sa prinda drag de noi.

Activ in online nu inseamna doar sa scriem in mod continuu si sa oferim continut de calitate pe care sa il distribuim ulterior prin canalele de social media. Activ in online inseamna sa aplicam strategii de marketing imbinate cu instrumentele fabuloase pe care Internetul ni le ofera, dar pe care uneori nu ne obosim sa le folosim la capacitate maxima.

Aveti alte site-uri de bookmarking preferate in afara de cele enumerate mai sus?


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016