Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai utile cadouri de Paste? Top 13 cadouri pe care sa ti le faci singur!

Tags: cadouri de paste, cadouri utile, cele mai utile cadouri

Nu putem sa spunem ca Iepurasul de Paste isi aminteste mereu de noi. Sigur, vine la mame si tati, la copii mereu, dar pe noi ne cam uita. Si de cele mai multe ori suntem nevoiti, obligati, fortati sa preluam noi aceasta sarcina ... foarte placuta, de altfel. Asa ca ne facem singuri cadouri si treaba este al naibii de distractiva.
La urma urmei, cine te cunoaste mai bine decat tu insuti? Nici mama nu stie ce sa iti cumpere, partenerii de viata sunt in lipsa de inspiratie sau poate ca ne vor cumpara un nou sacou sau o geanta de piele pentru laptop. Dar noi stim mai bine ce ne dorim!

Si pentru multi, un cadou trebuie sa fie UTIL! Asa ar trebui sa fie orice fel de cadou, nu doar ceva simbolic! Vrem sa ne folosim de lucrurile pe care le primim, un an, doi ani, chiar toata viata. Dar cat de putine cadouri pot fi folosite toata viata! Sunt cu adevarat cateva pe care le poti numara pe degetele de la o mana.

Un exemplu lamuritor de cadou pe care sa il folosesti toata viata este ... informatia, o colectie de date care sa ramana cu tine mereu si care sa te ajute si acasa, la munca, in viitoarea ta afacere, pretutindeni!

De aceea, noi va recomandam sa investiti in voi anul acesta, inainte de orice altceva. Sacourile mai pot astepta, ouale dungate nu prea ajuta la nimic, ciocolata ingrasa si tabletele ne obosesc ochii! Alegeti-va un cadou care sa va imbogateasca cu informatii esentiale, oferite de specialisti, informatii care sa va ajute sa va faceti munca mai rapid, mai eficient, mai corect, mai organizat!

Iata si ce recomandari de cadouri avem pentru voi, anul acesta, la oferta de Iepuras:

Ghid practic Excel - O colectie de informatii care va ajuta sa stapaniti cu adevarat arta de a lucra in Excel cu ochii inchisi!

Secretele pe care cei mai bine platiti manageri nu vor sa le stiti - 40 de studii de caz analizeaza cele mai paguboase si mai frecvente erori de management financiar

Marketing in 37 de studii de caz - 37 de Studii de Caz pentru Succesul Campaniilor Tale de Marketing

Cele mai frecvente motive de inchisoare pentru manageri - Singurul instrument care are grija ca dvs. sa cunoasteti acele motive care va pot arunca in inchisoare.

Bugetul familiei mele - Obtineti imaginea exacta a veniturilor si cheltuielilor familiei dvs., ca sa va imbunatatiti fara efort situatia financiara!

Biblia Antreprenorului. Primii pasi in afaceri este o lucrare pe CD ce contine TOT ce trebuie sa stiti inainte de a face primul pas pe acest drum plin de satifactii al construirii unei afaceri proprii.

CD-ul – Afacerile dupa serviciu: Top 33 idei este mentorul tau pentru alegerea celei mai potrivite si profitabile afaceri in 2013! Cumpara acum ghidul care te conduce pana la destinatia finala, ocupandu-se atent de ideea de afaceri aleasa si de detaliile referitoare la punerea ei in practica.

Propriul meu plan de afaceri este solutia perfecta pentru problemele tale! Iti pune la dispozitie 7 modele de planuri de afaceri gata facute! Tot ce trebuie sa faci este sa incepi o afacere!


Si pentru cei care vor echilibru in viata personala si pun accent pe sanatatea organismului, iata cateva cadouri pe care sa vi le faceti anul acesta:

Vindecarea cu Ki-Kou este un program usor si practic. Folosind tehnici simple, dar puternice, realizate in intimitatea propriei case, in doar cateva minute pe zi, ai putea distruge boala si suferintele din viata ta pentru totdeauna.

Ghidul practic pentru dezvoltarea corecta a personalitatii copilului tau - Solutiile corecte, sfaturile de care ai nevoie atunci cand vrei sa descifrezi corect temperamentul copilului tau, sa-i respecti unicitatea personalitatii, sa-i modelezi caracterul fara a-i incalca liberul arbitru.

Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos - Incepe chiar de azi o noua viata! Descopera acum solutia care te ajuta sa fii sanatos, sa nu te mai imbolnavesti, sa nu te mai simti obosit, irascibil, fara vlaga si sa ai antioxidanti naturali in corp, deci sa intarzii imbatranirea si moartea celulelor corpului tau.

Cum sa ai casa visata cu minime costuri si calitate maxima - Cel mai fidel consilier in ridicarea unei case, exact asa cum ti-ai visat, iti sta acum la indemana cu raspunsuri si solutii pentru fiecare problema la care nici nu te poti gandi atunci cand decizi sa te apuci de marele tau proiect.

67 de secrete pentru un stil de viata sanatos - Cum ar fi sa nu mai fi niciodata bolnav? Pachetul cu 2 DVD-uri te ajuta sa-ti mentii sanatatea. Explicatiile provin de la dr. Alin Popescu, medic primar in medicina sportiva, medicul oficial al Academiei Romane de Rugby. Comanda ACUM pachetul cu cele 2 DVD-uri si nu uita: prevenirea este cea mai buna protectie impotriva bolilor!

Pregatiri placute pentru Paste si nu uitati sa investiti in voi insiva in mod constant!
Autor: Anastasia Ionescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016