Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti maresti semnificativ viteza de citire!

Citim pentru ca reprezinta una dintre acele activitati care ne imbogatesc in mod clar, fara exceptii si fara dubii! Ne imbogatim cand acumulam informatii valoroase pentru ca o simpla informatie poate face cate o suta de salarii.
Pentru cei care cauta sa citeasca si nu au niciodata timp destul, o solutie ideala este ghidul practic "Citirea rapida - Tehnici si strategii. Cum sa iti maresti semnificativ viteza de citire".

Ghidul te ajuta sa iti testezi viteza de citire si intelegere a unui text. Iti ofera informatiile esentiale pentru a-ti controla miscarile ochilor si pentru a-ti mari viteza de citire si intelegere.

De asemenea, ghidul iti ofera informatii cu privire la conditiile externe si interne care iti influenteaza viteza de citire si care te ajuta sa iti ghidezi privirea. Discutam despre o tehnica de citire rapida.

Pentru multi, pasii de urmat pentru a dezvolta memoria fotogragica sunt unii necunoscuti si aici se pierde foarte mult timp. Am putea sa descoperim informatii valoroase cu viteza uimitoare, daca am intelege cum sa procedam.

De aceea va recomandam sa consultati ghidul de fata, pentru ca va ofera pasii eentiali pentru a va dezvolta memoria fotogafica si pentru a va dezvolta abilitatile de a sumariza si de a parcurge un text mult mai rapid decat pana acum!

Mai mult, in cadrul ghidului de fata vei afla si care sunt cel mai des intalnite probleme in citire: subvocalizarea mentala, urmarirea textului cu degetul si cum poti sa iti imbunatatesti puterea de concentrare.

De asemenea, ghidul "Citirea rapida" iti pune la dispozitie toate informatiile cu privire la mind map-uri, acele harti mentale care reprezinta o noua dimensiune in citire si luarea de notite.

Aflati mai multe informatii referitoare la tehnicile de citire rapide chiar aici, in ghidul "Citirea rapida">>>
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016