Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa cresti traficul pe site folosind backlink-uri

Tags: backlink-uri, seo, vizitatori site, motoare de cautare

Atunci cand doresti sa-ti cresti numarul de vizitatori pe website, este esential sa construiesti backlink-uri. Acestea fac legatura intre doua pagini web. Poti crea link-uri interne intre diferite pagini ale site-ului sau link-uri externe. Backlink-urile sunt link-urile prin care un site trimite vizitatori pe website-ul tau.
De ce ar trebui sa folosesti backlink-urile? Deoarece din perspectiva SEO, aceste link-uri demonstreaza cat de popular este un site. In alte cuvinte, de fiecare data cand un site isi trimite vizitatorii catre site-ul tau prin link-uri, site-ul tau castiga mai multa credibilitate. Atunci cand paianjenii motoarelor de cautare gasesc un site catre care sunt directionate multe link-uri, vor concluziona ca site-ul respectiv este unul de calitate si ar trebui sa ocupe un loc cat mai bun in rezultatele cautarilor.
 
Iata ce ar trebui sa retii despre backlink-uri:
-         acestea provin de pe site-uri relevante care publica continut de calitate
-         nu ar trebui sa fie platite, deoarece Google nu apreciaza aceasta practica
-         backlink-urile trebuie realizate treptat. Daca sunt create intr-un timp prea scurt, poate parea ca si cum incerci sa manipulezi rezulatele cautarilor si vei fi penalizat de catre motoarele de cautare.
 
Daca esti in cautare de site-uri care sa iti promoveze link-urile, mai intai cauta-le pe cele care ofera link-uri catre site-urile tale concurente. In acest sens, poti folosi instrumente precum Open Site Explorer sau MajesticSEO.
 
Poti cauta de asemenea site-urile care ti-au oferit site-ul drept referinta sau au citat unul din articolele tale fara a-ti atribui un link corespunzator. Poti seta prin Google Alerts sa fi atentionat atunci cand numele brandului tau sau alte cuvinte cheie apar pe diverse site-uri, urmand ca apoi sa monitorizezi aceste oportunitati si sa le soliciti administatorilor site-urilor sa ofere backlink-uri catre site-ul tau.
 
Alte metode de obtinere a backlink-urilor sunt:
-         retelele de socializare – daca esti activ pe retelele de socializare, iti poti face cunoscut brandul si sa faci rost de multe backlink-uri importante.
-         comunicatele de presa – daca ai ceva important de relatat, comunicatele de presa online sunt o metoda buna de crestere a numarului de backlink-uri
-         postarea de continut pe alte site-uri – acest lucru iti aduce mai multa vizibilitate si, implicit, mai multe backlink-uri.
 
Daca ai o campanie eficienta de construire a backlink-urilor, cu timpul vei descoperi o crestere semnificativa a traficului pe site si a pozitiei in cadrul rezultatelor cautarilor. Este indicat sa monitorizezi rezultatele pentru a observa care sunt tehnicile cu cel mai mare impact.
 
 via Entrepreneur
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 6 comentarii

Stefan 27-Iun-2018 15:52:15
Daca platesti la google in momentul in care ai termina fondurile esti tot pe ultimul loc.
<a href=''http://www.clinicaverde.ro/ target='' 20-Mai-2015 19:51:47
Foarte interesant.
PaschalisRO 17-Dec-2014 21:21:24
Mda, prostii numai aici!! Idea e numai una singura. Daca platesti la rahatii aia de la Google, Da esti pe prima pagina, la cam orice se cauta pe Inet. Daca nu aia cauta doar .com ca-s siteuri temporare pe 1-2 ani si aduc permanent , si restul .ro is la coada clasamentului chiar pe goagle.ro , care e un gunoi. E bine toti sa folosim yahoo.com care mai e cit de cit corect cu cuvintul(cuvintele) cautate, altfel Goagle bate cimpii cu spamuirea.

EX: Ia cautati video Pinguinii din madagascar, si veti gasii cu Goagle numai minciuni si informatii de rahat.

Ia vedeti pe forum.legendofmir.ro , is toate serialele video din seria Pinguinii din madagascar. Ele nici nu apar in vreo lista, cu toate ca domeniul are 15 vechime. Deci asta cu dezvoltarea de trafic ptr. Goagle , e o mare timpenie. Aia fac ce vor , ca au un monopol la cautari.

PS: Caut mai mult cu yahoo, ca parca e mai bunicel , dar nu cu mult. :)
gore 28-Feb-2013 20:37:32
Poti face trafic gratuit aici pe link asta http://hitleap.com/by/aurelian , foarte multi il folosesc si il recomand si eu, poti castiga bani cu el prin retele CPM ,POPUP sau POPUNDER, dar iti trebuie un cont premium.
Danp 23-Ian-2013 12:03:41
Partea fara www. in fata este preferata pentru subdomenii iar pnetru domeniul principal este recomandat www.
informatii gratuite 04-Apr-2012 12:43:28
hmm, e bine de stiut, mi-am facut si eu un site de anunturi gratuite http://www.donda.ro , si nu prea stiu cum sa il promovez, dar usor,usor incep sa invat.Mai citesc un articol aici, mai vad o completare in partea cealalta, si incerc sa elucidez misterele ;)) ... multumesc pentru articol.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016