Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mc Donald`s, disperat sa isi promoveze (Mc)Cafeaua

Tags: promovare mc donalds, promovare mc, strategii mc donalds, mc cafe, reclame mc cafe, reclame mc donalds

Angajatii din departamentul de Marketing al Mc Donald`s sunt mai determinati ca niciodata sa promoveze un produs, insa de data aceasta nu este vorba despre produsele de tip fast food care i-au consacrat in intreaga lume, ci de o bautura cu care isi incep ziua milioane de oameni: cafeaua.
Gigantul fast-food care are numeroase lanturi de magazine in intreaga lume depune eforturi masive pentru a-si promova bautura magica: Mc Coffe, dupa ce in ultima perioada s-a concentrat mai mult pe realizarea meniurilor de tip mic dejun si mai putin pe produsele clasice, pentru care a devenit faimos si preferat de clienti din intreaga lume.

Poate pentru ca in ultimii ani numarul competitorilor specializati pe partea de produse de tip fast-food a crescut, Mc Donald`s a decis astfel sa isi concentreze eforturile pe promovarea cafelei, prin metode...cel putin inedite!







Ei bine, asta nu este tot! Angajatii Mc Donald`s au lansat o noua campanie de promovare a bauturii magice pentru oamenii matinali, in cadrul careia s-au urcat pe un autobuz personalizat cu imagini cu Mc Coffe si sub sloganul "Make friends with Mc Coffe", au impartit gratuit cafea oamenilor aflati in zona si au sustinut un concert in aer liber. Videoclipul il puteti viziona aici.



Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016