Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretul care a adus succes jocului Candy Crush Saga

Tags: candy crush, candy crush saga, jocuri king, bomboane colorate, jocuri facebook, joc online

Producatorul celebrului joc Candy Crush Saga, King Digital Entertainment, a inregistrat in primul trimestru al anului venituri record, in valoare de 607 milioane de dolari.
Unul dintre cele mai apreciate jocuri din lume la momentul actual, Candy Crush Saga, disponibil pentru utilizatorii de smartphone-uri, tablete si pc-uri a adus in primele trei luni ale anului venituri record companiei producatoare, dupa listarea la bursa.

Astfel, veniturile grupului King Digital Entertainment aproape ca s-au triplat fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a inregistrat profit in valoare de numai 206 milioane de dolari.

Potrivit analistilor, majorarea profitului din acest an se datoreaza in mare parte noilot titluri lansate de companie: Farm Heroes Saga.

Candy Crush Saga, cel mai apreciat joc online al momentului, este o aplicatie online de tip puzzle-jigsaw care are peste 400 de nivele. Utilizatorii trebuie sa aseze cate trei sau mai multe bomboane colorate de acelasi fel in diverse configuratii, care vor disparea  si vor aduce puncte bonus in functie de numarul si de pozitia lor.

Jocul online a depasit pragul de 500 de milioane de descarcari pe Google Play si App Store si este jucat de peste 100 de milioane de utilizatori. Succesul Candy Crush se datoreaza in primul rand graficii excelente, accesibilitatii (este gratuit), poate fi jugat in pauza de munca/invatat, in autobuz, in parc si are caracter social.

Profitul net al companiei anglo-suedeze a urcat de peste doua ori, de la 53 milioane de dolari in urma cu un an la 127 milioane de dolari, in timp ce castigul operational a crescut de peste trei ori, la 248,6 milioane de dolari.

King Digital Entertainment s-a listat in martie la bursa, insa actiunile au scazut puternic, iar compania a pierdut 1 miliard de dolari din capitalizare in prima zi de tranzactionare.

Titlurile au inchis marti la pretul de 18,76 dolari, fata de cotatia de listare de 22,5 dolari, conferind companiei o capitalizare de 5,91 miliarde de dolari.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016