Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SEO de top fara 4 greseli majore!

Tags: greseli seo, reguli seo, linking seo, cercetari seo, cuvinte cheie seo

Eforturile de SEO sunt pe deplin justificate atunci cand obtinem rezultate satisfacatoare. Si aici discutam despre o lupta continua pentru castigarea suprematiei pentru cuvinte cheie extrem de cautate, fie ca targetam nise sau sub-nise. Pentru orice afacere online, serviciile SEO sunt esentiale, majoritatea website-urilor si blogurilor neavand sanse mari de acces la primele pagini din Google in lipsa lor.
Haideti sa vedem si care sunt cele mai grave greseli de SEO care compromit succesului unui website:

1. Lipsa concentrarii pe un anumit set clar de cuvinte cheie.
Ca orice proiect, totul trebuie sa aiba un cap si o coada. Stim de unde pornim cu eforturile de a ajunge primii in Google sau in cadrul altor motoare de cautare si stim faptul ca trebuie sa lucram in mod disciplinat.

Asa ca ne concentram pe anumite cuvinte-cheie, din punctul de vedere al cautarilor existente si al sanselor de acces la primele locuri din motoarele de cautare.

2. Lipsa cercetarilor in mediul online. Este vital sa stiti clar ce cuvinte cheie puteti targeta, in ce masura, prin ce strategii, ce competitori mai aveti de devansat, cum au de gand sa se dezvolte, ce cuvinte cheie tintesc si ce strategii folosesc. Iata doar cateva aspecte pe care trebuie sa va concentrati pentru a avea sanse depline de succes in eforturile de SEO.

3. Lipsa continutului unic si valoros. Orice website, inainte de a avea continut bine optimizat, trebuie sa aiba continut nou, interesant, original, unic, valoros. Degeaba luam informatiile din alta pagina si o punem in propria pagina, cu modificari minore. Robotii motoarelor de cautare vor continut nou si informatii consistente.

4. Linking cu cine nu trebuie! Este esential sa nu permiti altor site-uri cu rank slab sa iti trimita linkuri si nici paginile site-ului tau sa le contina. Ai grija cu cine te asociezi ca sa iti pastrezi reputatia si imaginea de top!


Mult succes si SEO de calitate!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016