Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SEO pentru propria persoana: A fost lansat un instrument de optimizare a reputatiei online

Tags: brandyourself, seo, reputatie online

V-ati intrebat vreodata cat de cautati sunteti pe Google? In ziua de astazi, dupa o intalnire de afaceri sau dupa un interviu, exista sanse foarte mari sa va fie verificata reputatia online, iar cel mai simplu si rapid mod de a face acest lucru este prin cautarea numelui pe motoare ca Google. Doar ca algoritmul motoarelor de cautare nu scot mereu la iveala informatiile dorite. Pentru asta insa s-a inventat managerul reputatiei online.
Se numeste BrandYourself si poate afla cine pe cine a cautat online, dar si sa realizeze un mic SEO al propriei identitati virtuale.

Site-ul gestioneaza reputatia online a utilizatorilor controland link-urile care apar in primele rezultate ale cautarilor pe Google si poate identifica cand, cum si de unde sunt lansate cererile de cautare care contin numele acestora. BrandYourself ofera posibilitatea de a optimiza in mod gratuit trei link-uri care sa apara in rezultatele cautarii dupa nume.  



Pentru a beneficia de acest instrument, utilizatorii trebuie sa-si creeze un cont pe pagina web a companiei, care presupune introducerea unei adrese de email si a unei parole de autentificare, apoi sa introduca numele pe care doresc sa il gestioneze online. Mai departe au de urmat cativa pasi tehnici pentru ca in final sa poata afla cine este curios in legatura cu identitatea lor online.  

Noul instrument are mare priza la public. De la lasare si pana acum s-au inregistrat 25.000 de utilizatori, dintre care aproape 1.000 au apelat si la serviciul platit al site-ului.

“Persoanele sunt mereu cautate pe Google. Acest serviciu le da o idee despre cine anume ii cauta si ii motiveaza sa isi updateze profilul online si sa se asigure ca au o prezenta virtuala curata”, spun initiatorii proiectului.

Lansat pe 1 mai, noul instrument lucreaza cu baza de date a IP-urilor publice care a fost practic integrata in site. Din aceasta cauza insa, serviciul nu este disponibil la nivel international. Cel putin nu inca.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016