Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa faci bani? Iata ghidul care te transforma in expert in domeniul bursier!

Tags: afaceri, investitii bursa, joc la bursa, investitii bursa, investitor la bursa,

Multi romani cred ca stiu totul sau aproape totul ca sa poata juca la Bursa. Dar pe cat de frumos si atractiv pare, jocul la Bursa implica eforturi mari si riscuri extraordinare. Asa ca nu ne jucam cu focul, ci efectuam investitii inspirate, calculate, verificate. Luam deciziile pe baza unor statistici clare, pe baza unor cifre care sa ne spuna cum sa actionam.
Si trebuie sa recunoastem faptul ca investitiile la Bursa reprezinta o tentatie uriasa pentru noi toti. La urma urmei, nu degeaba spun multi ca la Bursa poti sa castigi mult mai mult decat din depozite bancare, investitii in aur, terenuri, imobile sau din propriile tale afaceri.

Asa ca multi sunt romanii care se decid sa isi puna banii sa lucreze pentru ei. Si cea mai buna solutie care sa iti ofere siguranta ca nu vei pierde bani si ca vei lua cele mai inspirate decizii este sa stii ce faci! Si stii ce faci doar atunci cand ai un expert langa tine si sa fie unul in care sa ai incredere totala, 100%. Si cum nu se poate mereu sa avem un astfel de Duh Magic, solutia este sa stii tu singur ce ai de facut, cum se fac banii la bursa, cum eviti greseli si obstacole si nu numai!

Special pentru noi, cei dependenti de investitii banesti, s-a lansat acum "Jurnal de Investitor". Este o lucrare pe care o vei citi fara sa te opresti si care te transforma intr-un expert in domeniul bursier, cu o cultura financiara solida!

Jurnalul te ia pur si simplu de la zero si te transforma, cum spuneam, intr-un mic expert, purtandu-te intr-un stil alert si incitant prin toate notiunile, mecanismele, operatiunile si trucurile care guverneaza Bursa, acest instrument de inmultire a banilor.

Iata si cateva dintre cele mai importante aspecte pe care le vei regasi detaliate in ghidul "Jurnal de Investitor":

Ce este Bursa?
Cum se face o tranzactie?
Cum se stabileste pretul?
De ce ai nevoie de o strategie?
Ce stil de investitii sa alegi?
Cum alegi o actiune?
Care sunt indicatorii de urmarit si cum ii interpretezi?
Cum alegi un broker?
De ce au nevoie companiile de Bursa?
De ce au nevoie investitorii de Bursa?
Care sunt greselile pe care le poti face?


Iata doar cateva dintre aspectele cu care trebuie sa fii familiarizat pentru a putea investi bani la Bursa in mod corect si cu toate sansele de succes!

Aflati mai multe informatii despre aceasta colectie valoroasa de informatii din pagina de prezentare de aici >>> "Jurnal de Investitor. Secretele Investitorilor la Bursa">>> Consultati ghidul si aflati totul despre activitatea profesionala care vi se potriveste, probabil, cel mai bine: INVESTITOR LA BURSA!

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016