Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​15 aplicatii care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti vanzarile pe Instagram

Luna iunie 2018 a marcat un punct de hotar pentru Instagram. Platform inregistra pentru prima oara de la fondare 1 miliard de utilizatori activi.
Responsabilii de marketing, proprietarii de magazine si alte afaceri online au mirosit oportunitatea de a gasi clienti noi, asadar noi va prezentam astazi 20 de aplicatii care va pot ajuta sa va cresteti vanzarile, sa va imbunatatiti strategiile de marketing sau, pur si simplu, sa deveniti mai buni la utilizarea acestei platforme.

1. Buffer
Este deja destul de cunoscut printre cei care folosesc Instagram pentru afaceri. Acesta te va ajuta sa iti programezi postarile si sa le amplifici reach-ul. Poti sa setezi remindere pentru a publica videoclipuri sau imagini si iti va usura munca privind tracking-ul, engagement-ul si interactiunile pe care utilizatorii Instagram le vor avea cu contul tau de business.

2. Foursixty
Aceasta aplicatie este orientata mai mult catre e-commerce prin intermediul caruia poti sa iti faci un magazin chiar pe Insta, intrucat la o simpla apasare pe o imagine internautii vor ajunge direct pe pagina produsului promovat de tine.

3. Grum
Cine n-ar nevoie de un organizator bun in viata lui? Exact asta face Grum pentru contul tau business de Instagram. Te va ajuta sa publici foto si video pe mai multe conturi pastrand totul cat mai simplu. In plus, poate fi folosit si de pe un desktop/laptop/notebook.

4. Hashtags For Likes
Aplicatia iti va oferi suficiente sugestii de tag-uri, astfel incat sa nu mai pierze ore intregi cautandu-le pe cele potrivite.

5. Hootsuite
Destul de cunoscuta de cei care se ocupa cu social media de ceva timp, aplicatia iti va publica postarile direct din interfata. Are de asemenea functii de urmarire a competiei si a comportamentului clientilor tai. 

6. Hopper
Programeaza postari si le publica in locul tau pe mai multe conturi. Simplu!

7. Iconosquare
Acest program iti ofera date vitale din industria din care faci parte si te va ajuta sa-ti cresti businessul online cu investitii minore.

8. INK361
Obtine toate datele care te intereseaza si vezi exact unde trebuie sa actionezi pentru a-ti maximiza profiturile. Te va ajuta sa intelegi unde e cel mai bine sa investesti si ce vinde cel mai bine, pe langa faptul ca poti monitoriza permanent ce se intampla cu conturile tale business.

9. Later
Programeaza tot ce iti doresti pe Instagram si poti sa dezvolti postari complexe si campanii prin intermediul calendarului. Are si o extensie pentru Chrome, ceea ce o face si mai simplu de utilizat. 

10. Like2Buy
Acest program te va ajuta sa ajungi mai usor la viitorii tai clienti de pe Instagram, iar pe ei sa ajunga mai usor la produsele tale.

11. Linktree
In mod normal poti adauga doar un link la bio-ul tau de pe Instagram, insa cu Linktree poti sa iti customizezi profilul exact asa cum doresti si sa imbunatatesti traficul pe website-ul tau. 

12. Mulpix
Practic, un Google al Instragam-ului.

13. Owlmetrics
Practic, un Google Analytics al Instagram-ului.

14. Plann
Un program care te va ajuta sa iti organizezi vizual tot ceea ce ai planuit pentru strategia ta de marketing. Poti edita, modifica si analiza performantele postarilor tale.

15. Repost
E vreo surpriza ca-i aici?

Noi iti dorim succes si spor la vanzari! 
Autor: Florin P. Amariei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016