Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 predictii pentru companiile private in 2013

Tags: companii private, faliment in 2013, software si tehnologie

Twitter-ul va deveni public, Foursquare va esua, iar evenimentele altor antreprenori se vor derula mai greoi in perioada urmatoare.
In timp ce 2012 a fost un an bun si productiv pentru multe dintre companiile private care se ocupa de software si tehnologie , modelele netestate de afaceri ale multor companii care au legatura cu internetul nu au reusit sa se ridice la asteptarile inalte ale analistilor.

1. Twitter va deveni public

Twitter, una dintre cele mai raspandite retele de socializare va aborda pietele publice in 2013, iar bancile de investitii si firmele de avocatura vor ajuta la acest proces.

2. Retailerul de moda Tory Burch va deveni accesibil

Compania privata a lui Tory Burch se ocupa de comercializare hainelor si accesoriilor de lux, destinata persoanelor cu posibilitati materiale ridicate, iar din acest an produsele sale ar putea deveni accesibile si persoanelor cu venituri medii.

3. Foursquare va fi inchis pana la sfarsitul anului

Forusquare este un nou serviciu mobile, asemanator check-in-ului, care de asemenea nu a reusit sa se ridice la asteptarile celor care l-au creat si ar putea esua pana la sfarsitul lui 2013.

4. Visa, American Express sau Paypal vor achizitiona Square

Square este un start-up construit pentru a fi cumparat, insa in ultimii ani s-a dezvoltat fara a mai genera profit. Acesta va fi achizitionat in cursul anului 2013 de Visa, American Express sau Paypal pentru suma de 5 miliarde de dolari. 



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016