Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 CV-uri care ies in evidenta

Tags: cv-uri creative, cv-uri iesite din comun, captarea atentiei, cv-uri inedite

Stim cum ar trebui sa arate un CV, ce informatii ar trebui incluse si ce greseli ar trebui sa evitam in redactarea acestuia. Insa astazi vom vedea cum putem iesi in evidenta cu ajutorul unui CV extrem de creativ sau neobisnuit. Urmatoarele exemple ne demonstreaza ca, uneori, trebuie sa riscam si sa iesim din tipare pentru a capta atentia.
Omondo Abudho si-a gasit inspiratia in rutina zilnica
 

Omondi Abudho este un fotograf si art director din Kenya care a devenit recent cunoscut nu numai datorita fotografiilor sale, ci si datorita CV-ului sau iesit din comun. Acesta sustine ca a fost inspirat sa creeze acest CV in timp ce cumpara un pachet de cafea Java Coffee. Acesta si-a realizat CV-ul astfel incat potentialii angajatori sa il poata taia, transformandu-l apoi intr-o cutie, cu informatii „nutritionale” creative. Reactiile nu au intarziat sa apara. Acesta sustine ca, in momentul interviului, avea deja trei oferte de angajare in cadrul unor agentii publicitare de top din Kenya.
 
 
Simone Fortunini a gasit inspiratie in Google Analytics
 


Simone Fortunini, un Online Marketing Manager, si-a creat un CV care arata asemenea unei pagini de Google Analytics. Acesta sustine ca utilizeaza in mod frecvent acest instrument in munca sa zilnica, astfel incat s-a gandit sa realizeze un CV creativ care sa ii ilustreze aptitudinile in materie de marketing online, HTML si design grafic.
In dreptul sectiunii „Experienta profesionala”, angajatorul poate da click pe diferitele functii pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului, fiind astfel afisate detaliile privind proiectele finalizate si aptitudinile dobandite.
 
Kelly Weihs a vrut sa creeze un CV care sa semene unui afis „Wanted” din Vestul Salbatic
 


Acest CV iese in evidenta datorita aspectului sau vintage. Kelly Weihs a dorit sa realizeze un CV amuzant, care sa fie diferit de toate celelalte. Aceasta a aplicat pentru o pozitie vacanta folosind acest CV si a obtinut jobul pe loc.
 
Craig Stapley a dorit sa isi scoata in evidenta personalitatea prin intermediul CV-ului inedit

 

Craig Stapley a reusit sa creeze un CV cu adevarat unic, care sa atraga atentia angajatorilor. Acesta sustine ca majoritatea candidatilor nu profita de oportunitatea de a-si demonstra abilitatile creative si imaginatia atunci cand concep CV-ul. Acest CV l-a ajtuat sa obtina pozitia de Creative Director in cadrul companiei iFit Fitness Technology, una dintre cele mai mari companii de fitness din lume.
 
Aaron Sachs a fost inspirat de Google+
 


Fiind pasionat de social media, Aaron Sachs si-a transformat CV-ul intr-un infografic care seamana cu o pagina Google+. Acest CV l-a ajutat sa obtina un job mai bun si sa fie recunoscut la nivel global.
 
Elliot Hasse si-a creat CV-ul inainte ca infograficele sa devina populare
 


Elliot Hasse nu a stiut daca CV-ul sau creativ si iesit din comun va fi primit cu aplauze sau refuzat direct de catre potentialii angajatori. Acesta a realizat acest CV din dorinta de a iesi in evidenta atunci cand aplica pentru posturi de designer grafic. CV-ul acestuia a devenit viral, iar el a primit o sumedenie de propuneri din partea companiilor.
 
Riccardo Sabatini a creat mai multe versiuni ale aceluiasi CV creativ
 


Riccardo Sabatini, un designer grafic italian, si-a creat CV-ul din dorinta de a raspunde la o intrebare: „De ce trebuie ca CV-ul sa aiba un aspect atat de obisnuit si plictisitor?” Acesta a creat mai multe versiuni ale CV-ului, in diverse culori.
 
Sursa: Business Insider
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016