Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Contracte comerciale esentiale pentru manageri si economisti. Explicatii. Modele. Aplicarea noutatilor

Tags: contracte comerciale manageri, contracte comerciale, ghid practic contracte comerciale, modele contracte comerciale, model contract comercial

Pentru cei insarcinati cu elaborarea contractelor comericale, iata un ghid practic ce ne ajuta sa ne ducem la finalitate sarcinile fara ajutorul unui avocat, fara consilier juridic, pe cont propriu, cat mai simplu si rapid. Ghidul proaspat lansat se adreseaza managerilor, administratorilor si economistilor responsabili cu incheierea contractelor.
Ghidul a fost lansat pentru ca toata lumea stie ca cele mai bune afaceri se fac cu contracte imbatabile, contract ce trebuie adaptate pe loc discutiei. Si sa tinem cont de faptul ca onorariul cerut de avocat poate fi mult prea mare pentru multi dintre noi.

Mai mult, sa luam in considerare si faptul ca acel contract intocmit de mana ta, perfect legat si perfect croit pentru nevoile tale, este cel de care ai nevoie si pentru care nu va trebuie sa bagi mana prea adanc in buzunar.

Pentru cei interesati, ghidul "Contracte comerciale esentiale pentru manageri si economisti. Explicatii. Modele. Aplicarea noutatilor" este unul esential pentru cei care doresc sa isi elaboreze usor si corect cel mai avantajos contract, char si fara experienta juridica necesara.

Ce contine CD-ul care iti explica Totul despre elaborarea si chiar negocierea inteligenta a contractelor?

- Descoperiti 15 dintre contractele comerciale esentiale in initierea si dezvoltarea unui business de succes;
- Modele de contracte conforme legislatiei in vigoare;
- Explicatii, exemple, aplicatii ale legislatiei in vigoare - pe intelesul tau!
- Comentarii profesionisti pentru redactarea avantajoasa a oricarui contract din lista ...

... si nu numai!

Mai multe informatii referitoare la ghidul practic "Contracte comerciale esentiale pentru manageri si economisti. Explicatii. Modele. Aplicarea noutatilor" gasiti aici >>>>

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016