Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crezi ca ai stofa de contabil? Iata ghidul care te ajuta sa devii unul cu experienta!

Tags: ghidul contabilului incepator, ghid contabil, contabil incepator, ghid contabil incepator

Crezi ca ai putea fi un contabil desavarsit dar inca nu detii toate cunostintele necesare? Ai o mica afacere si ai de gand sa tii piept cifrelor de unul singur? Nu iti permiti sa angajezi un contabil si vrei sa fii tu cel care va tine evidenta cheltuielilor si profiturilor incasate? Ai o solutia la indemana!
Cel mai bun ghid de initiere in tainele contabilitatii este acum la dispozitia tuturor. Este vorba despre Ghidul Contabilului Incepator, un ghid esential pentru toti cei care doresc sa isi construiasca o cariera in contabilitate.

Fie ca vrei sa devii contabil, fie ca vrei sa tii tu contabilitatea in firma pe care deja o detii sau pe care ai de gand sa o infiintezi, fie ca vrei pur si simplu sa cunosti tainele contabilitatii ca la carte, ghidul de fata este unul de ajutor enorm.

In mod real, ghidul a fost special conceput pentru:

- absolventii facultatilor cu profil economic;
- contabilii incepatori, aflati la primul loc de munca;
- toti cei care doresc sa stie sa tina contabilitatea unei firme, sa citeasca un bilant sau sa interpreteze corect o situatie financiara.

Ce cuprinde Ghidul Contabilului Incepator:

• partea teoretica, desigur, dar si exemple de situatii practice cu care se confrunta un contabil in orice firma
• declaratii obligatorii, documente ce trebuie completate, cu indicatii depre modul cum se completeaza si despre institutiile unde trebuie depuse
• sfaturi si template-uri pentru documente

Per total, ghidul reprezinta o colectie de date de care orice contabil are nevoie. Sunt informatii specializate care te ajuta sa dai raspuns oricarei intrebari, fie ca nu stii cu ce incepi ca si contabil la o firma, ce documente sa completezi, ce declaratii sa depui, ce documente trebuie sa prezinti in cazul unei inspectii si nu numai!


Ghidul Contabilului Incepator este disponibil si aici, la comanda>>> Consultati pagina de prezentare a ghidului si faceti o investitie in viitorul carierei sau propriei dvs afaceri!
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016