Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa muncesti mai putin, dar sa impresionezi mai mult

Tags: organizare activitati, mod de lucru, productivitate, cresterea productivitatii

Nu e imposibil. Unii ar spune ca e chiar simplu. Totul tine de cat de hotarat esti sa schimbi ceva in modul de lucru si de organizare a activitatilor. Cu totii trebuie sa ne amintim ca e important sa lucram inteligent mai degraba decat mai intens.

De foarte multe ori muncim mult fara sa fim observati sau fara sa ni se recunoasca meritele pentru eforturile depuse. Iar asta se intampla din cauza modului in care muncim zi de zi. Exista, din fericire, cateva strategii care pot creste vizibilitatea rezultatelor produse de munca depusa.

Invata cateva lucruri pe care le stiu doar putini oameni. Nu multi oameni stiu sa foloseasca un anumit software pentru realitatea augmentata, sa spunem. E doar un exemplu in acest sens, o nisa care poate sa ii uimeasca pe ceilalti daca este folosita intr-un domeniu in care multi ar avea nevoie de un astfel de serviciu (pot fi create, de pilda, clipuri de prezentare pentru carti sau alte produse similare).

Ofera valoare in mod misterios. Chiar daca e bine sa iti impartasesti cunostintele cu ceilalti pentru ca si tu, la randul tau, inveti invatandu-i pe altii, e bine sa pastrezi anumite tehnici numai pentru tine astfel incat sa ii poti uimi pe cei din jur. Acestia vor vedea astfel ca munca ta este excelenta, insa nu vor sti in totalitate cum ai reusit sa te descurci atat de bine.

Concentreaza-te mai mult pe mai putin. Este imposibil sa fii foarte bun in mai multe domenii. Succesul se obtine mult mai usor atunci cand esti specializat intr-un sector si cand reusesti sa iti canalizezi energia in cel mai productiv mod.

Lucreaza in mod eficient. Atunci cand tratezi sarcinile in mod superficial, rezultatele si aprecierea vor fi pe masura eforturilor depuse. Acelasi lucru se intampla si cand nu folosesti instrumentele de lucru corecte. Daca ai de finalizat un proiect si stii ca un alt profesionist ti-ar putea fi de folos, apeleaza la el si asigura-te ca rezultatul este unul de exceptie.

In cele din urma, nu uita de regula 80 din 20. Asta inseamna ca 80% dintre rezultatele tale vin din doar 20% eforturi depuse. Daca poti sa identifici care sunt acele 20 de procente care conteaza cel mai mult, vei deveni mult mai productiv. Un pas in aceasta directie il reprezinta organizarea sarcinilor in functie de gradul de dificultate.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016