Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te-ai putea lasa de fumat...

Tags: cum sa te lasi de fumat, cum sa ma las de fumat, cum m-am lasat de fumat, lasa-te de fumat

Ai putea sa te lasi de fumat daca ai intelege care este mecanismul care te determina sa duci tigara la gura! Ai putea sa te lasi de fumat daca ai intelege ca intreg procesul nu este chiar asa de dificil si ca sevrajul nu exista decat in mintea ta si probabil in mod sensibil si in organismul tau.
Toate schimbarile care se produc sunt in bine! Si noi si medicii, rudele si cei dragi iti spun ca este timpul sa lasi tigarile deoparte. Lasa-i pe altii sa fumeze. Tu meriti o viata sanatoasa, o viata pe care sa o traiesti cat mai mult, pana la 100 de ani, sa apuci sa iti cresti nepotii si sa le dai un model exemplar!

Va invitam sa aflati povestea unei persoane care s-a lasat de fumat desi credea ca ii va fi imposibil la bun inceput. Va invitam sa aflati cum a trecut peste momentele dificile, cand ii vedea pe cei din jur ca fumeaza, cand se enerva si cand avea pauza de munca si avea nevoie de un inlocuitor pentru clasica tigara de langa cafea.

Toate informatiile pe care va recomandam sa le cititi sunt colectate in cartea "Cum sa te lasi de fumat in 7 pasi"! Va garantam o lectura utila si care se poate dovedi a fi cea mai binecuvantata investitie din ultimii ani!


detalii despre tehnicile care va vor ajuta sa va lasati de fumat aici >>>


Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016