Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Darth Vader slaveaza planeta

Tags: darth vader, forta, razboiul stelelor, reclama, bani, partea intunecata, wwf

Sa ai Forta de partea ta are avantajele sale. Te poate ajuta sa conduci galaxii, sa inabusi revolte, sa muti nave spatiale cu forta mintii si, bineinteles, sa fii platit o gramada de bani pentru a promova diverse lucruri.
Asta s-a intamplat, cu siguranta, in cazul lui Darth Vader. Nimic nu l-a impiedicat pe Lordul Intunecat sa atraga sume consistente din reclame care de care mai ciudate.
 
In definitiv, fiind personajul negativ preferat de toata lumea inseamna ca advertiserii se vor ingramadi la usa ta.
 
Brand-ul care s-a gandit cel mai recent sa-i dea rolul principal in campania sa lui Vader este Currys/PC World, dornic sa scoata in evidenta excelentul sau serviciu cu clientii si standardele fara cusur. Puteti urmari rezultatul aici.
 
Si totusi brand-ul nu este primul care sa ia aceasta decizie. De la aparitia filmului Razboiul Stelelor, in 1977, Darth este erou in cateva reclame.
 
Cum ar fi si cea pe care v-o prezentam acum, in care Darth Vader incearca sa ne convinga cum Partea Intunecata a salvata planeta. Scriptul este unul voit comic, caci organizatia WWF (World Wide Fund for Nature), cea mai mare organizatie internationala independenta care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, i-a pus cavalerului o floarea la casca, pentru ca povestea lui sa fie mai colorat-atractiva. “Cucerirea universului nu este o slujba care te face foarte popular”, incepe Darth, in timp ce aduna rufele uscate de pe sarma. “Incearca sa le explici socrilor. Nu sunt un tip rau, am doar o problema legata de imagine”.  
 
Concluzia este fenomenala: “Un pic de intuneric poate fi un lucru bun. Cum ar fi lupta impotriva incalzirii globale, de exemplu. Treci si tu de partea intunecata si inchide luminile”.

 
Autor: Alina Negrutiu


  r.gif" width="8" height="4" />
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016