Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook a picat. Panica se muta pe Twitter

Tags: facebook a picat, facebook inchis, postari facebook, agregator stiri, newsfeed facebook

Facebook a picat pe 27 aprilie. Cea mai mare retea de socializare are probleme cu newsfeed-ul, in timp ce conturile personale si paginile de produs pot fi accesate, cel putin in Romania.
"Facebook nu functioneaza", "Facebook a picat", "Newsfeed-ul Facebook s-a blocat", "Ceva se intampla cu Facebook in aceste momente" - se numara printre mesajele pe care utilizatorii Facebook le-au postat pe Twitter duminica seara, pentru a nota defectiunea retelei de socializare.

Reteaua de socializare se afla insa in plina ascensiune, tinand cont de ultimele sale achizitii: aplicatia de mesagerie instant Whatsapp, intrarea sa pe piata serviciilor financiare, dar si a produselor de fitness si monitorizare a sanatatii.

Ultima bomba cu care Facebook a atras atentia publica in aceste zile este insa lansarea parteneriatului cu grupul de presa News Corp., cu scopul de a-i ajuta pe jurnalistii din intreaga lume sa gaseasca, distribuie si integreze in munca lor stiri si informatii publicate pe retelele de socializare.

FB Newswire este un agregator de stiri si informatii de ultima ora care sunt distribuite pe retele de socializare de persoane si companii din intreaga lume.

Agregatorul de informatii va contine inclusiv fotografii originale, inregistrari video si status-uri actualizate de persoane aflate in prima linie a unor evenimente majore, precum protestele, alegerile si evenimentele sportive, actualizate in timp real.

Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului, in urcare cu 72%, si un profit net de 642 milioane de dolari, triplu fata de nivelul din perioada corespunzatoare din 2013, datorita cresterii puternice a afacerilor in zona publicitatii pe platforme mobile, dupa cum a informat joi Bloomberg.

De asemenea, Facebook a raportat 1,28 de miliarde utilizatori activi la sfarsitul lunii martie, reprezentand aproape jumatate din populatia conectata la internet la nivel global. La sfarsitul anului trecut, reteaua de socializare raporta 1,23 miliarde utilizatori activi.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016