Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HTC iti repara GRATUIT ecranul smartphone-ului

Tags: htc, reparatii telefoane, ecran spart, htc one, smartphone, display

Producatorul de smartphone-uri HTC isi extinde serviciile si alege unul de care pana in prezent nu pare sa fi avut nevoie: reparatii telefoane.

Serviciul a fost lansat sub denumirea HTC Avantaj si presupune inlocuirea ecranelor sparte pentru orice fel de smartphone produs de companie. De asemenea, noua politica garanteaza si actualizari de soft pentru doi ani.

Chiar daca acest nou serviciu presupune doar inlocuirea ecranelor, HTC este prima companie care ofera aceasta posibilitate in mod gratuit. Serviciul AppleCare+ asigura reparatii timp de doi ani pana la 99 dolari, iar alte companii au unele costuri lunare sau anuale pe care le suporta consumatorii.

Sa oferi acest serviciu in mod gratuit inseamna, intr-adevar, sa ai un avantaj pe piata fiindca ecranele crapate raman in continuare cea mai des intalnita problema cand vine vorba de un smartphone. Chiar daca cele mai multe telefoane functioneaza si cu ecranul spart, cei mai multi dintre utilizatori prefera sa schimbe display-ul.

Acest serviciu se aplica insa numai pentru ultima generatie de telefoane produse de HTC: HTC One, HTC One Mini si HTC One Max. Costurile de transport pentru a expedia telefonul la sediu pot ajunge la 30 de dolari, timp in care compania trimite clientului un telefon de schimb.

De asemenea, compania a declarat si ca telefonul reparat va beneficia de toate actualizarile semnificative Android care se vor face timp de doi ani dupa lansarea oficiala a dispozitivului.

Foto.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Doru 21-Oct-2014 08:43:11
Va rog sa-mi spuneti , cum se numeste firma care schimba display ?

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016