Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nota 4 la networking? Iata de ce nu dai lovitura niciodata!

Tags: networking, sfaturi networking, strategii networking

Nu toti ne-am nascut sa fim asi la networking. Unii se descurca mai bine si altii mai rau. Unii fac rost de cele mai tari contacte si altii nu reusesc decat sa isi iroseasca banii si timpul.
Acestia din urma sunt pe care ii auzim atat de des spunand ca networking-ul este inutil, eforturile de networking reprezinta o mare pierdere de timp, bani, energie! Insa, sa tinem cont de faptul ca altii pot face minuni intr-o sala de zece sau o suta de oameni. Cum reusesc?

Iata cateva sfaturi esentiale, de care sa tineti cont pentru a lua zece la networking, pentru a valorifica aceasta strategie de marketing la maxim:

Concentrati-va pe oamenii care va sunt necesari si pe informatiile pe care vreti sa le oferiti in mod clar. Este esential sa veniti cu temele facute de acasa. Va spunem in mod clar faptul ca nimeni nu isi aduna vorbele pe moment, in mod spontan. Cu totii plecam de acasa cu liste de prioritati.

Avem o afacere si stim ca ne trebuie un expert care sa preia o noua divizie pe care vrem sa o infiintam rapid. Aceasta este tinta noastra asa ca de acasa plecam cu planul de actiune. Stim ce cautam, ce cerinte si nevoi avem, ce plan de bonificatii putem sustine, ce mesaj de promovare vom lansa pentru a atrage persoana potrivita!

Nu va irositi energia si timpul discutand cu toti cei care vi se par a fi potentiali experti pe care i-ati putea coopta. Mai bine stati in expectativa inca 15 minute, cercetati oamenii din sala si mergeti la sigur!

Un alt sfat esential pentru networking de calitate este cel referitor la rabdare. Nu avem rabdare sa primim informatiile necesare. Vrem sa vorbim, sa ne prezentam afacerile, sa ne vindem produsele, sa ne prezentam planurile de dezvoltare samd. Ascultati, primiti informatii, folositi-le pe viitor, cereti date de contact si pastrati legatura in mod activ. Mergeti la intalniri, conversati in fiecare saptamana, trimiteti un cadou cu o ocazie speciala, scoateti-va contactele la un pranz frugal. Toate acestea sunt investitii de timp si de bani, stim! Insa nu se poate fara.

In mod real, lumea networking-ului nu prezinta scurtaturi!


sursa foto: www.sxc.hu


Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016