Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Outsourcing sau cum sa ii lasi pe altii sa te ajute

Tags: outsourcing, dezvoltare afaceri, web design, business, campanii promovare

Oricat de mult ne-ar placea sa ne ocupam singuri de afacerea noastra, trebuie sa stim ca delegarea sarcinilor este o parte vitala a unei afaceri atunci cand responsabilitatile incep sa se adune si cand ne dam seama ca, pana la urma, nu reusim sa ne descurcam la fel de bine in toate domeniile.

In mod evident, este cat se poate de firesc sa nu avem cele mai bune rezultate atunci cand atentia noastra se indreapta catre zece lucruri diferite. Oricat am fi de priceputi la vanzari, sunt putine sanse sa fim foarte buni si la web design sau sa ne descurcam de minune cu planificarea unor campanii de promovare.

A sti sa alegem oamenii care sa ne ajute cu lucruri de acest fel inseamna, de fapt, o calitate pe care trebuie sa o avem atunci cand ne ocupam de un business. Sunt multe aspecte peste care putem trece cu vederea atunci cand incercam sa le rezolvam pe toate de unii singuri si, tocmai de aceea, este esential sa facem o evaluare a afacerii noastre si sa vedem care sunt punctele slabe si care sunt oamenii potriviti pentru sarcinile necesare.

Site-uri precum guru.com sau elance.com sunt companii de outsourcing care includ serviciile a zeci de mii de frelanceri printre care se numara, cu siguranta, si oamenii de care ai nevoie.

In momentul in care ai identificat departamentele in care ai nevoie de rezolvarea anumitor sarcini, poti apela cu incredere la un freelancer care te va ajuta numai in acea privinta si pe care il vei putea plati pentru proiectul sau sarcina respectiva.

Munca impreuna cu alti oameni ajuta la dezvoltarea pe termen lung a unor relatii de colaborare importante pentru mentinerea unei afaceri pe piata. Dincolo de orice business de succes, se afla respectul intre partenerii de afaceri, clienti si colaboratori.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016