Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 reguli de baza pentru petrecerile la birou

Tags: petrecere la birou, petrecere de serviciu, cod vestimentar, sezonul petrecerilor

Pentru ca este sezonul in care majoritatea companiilor organizeaza petreceri la birou, este momentul potrivit in care sa iti ofer regulile care stau la baza bunului simt in cadrul acestor evenimente.
Petrecerile la birou sunt provocatoare pentru majoritatea oamenilor, pentru ca uita ca se desfasoara chiar in mediul de lucru atunci cand consuma alcool si obisnuiesc sa se poarte asa cum fac cu prietenii lor apropiati.

Iata cateva reguli pentru a supravietui petrecerii de la birou fara sa te faci de ras:

1. Intreaba despre codul vestimentar si tine cont de el

Indiferent daca petrecerea se desfasoara chiar in sediul companiei, intr-un restaurant sau acasa la seful tau, trebuie sa vorbesti cu toti invitatii si sa stabiliti un cod vestimentar pe care sa il respectati. Pentru femei, este important sa poarte o rochie, indiferent de locul petrecerii, pentru ca ele oricum sunt elegante in fiecare zi si nu isi doresc sa fie criticate pentru tinuta. Trebuie sa tii totusi cont de faptul ca este o petrecere formala, cu seful si colegii tai si ca in niciun caz nu trebuie sa te imbraci provocator.

2. Serveste o gustare inainte de petrecere

Este indicat sa mananci ceva inainte de a pleca la un astfel de eveniment, deoarece in cazul in care vei consuma alcool vei avea totusi ceva in stomac, iar daca mancarea de la petrecere nu este prea gustoasa nu vei fi infometat toata seara.

3. Fa-ti aparitia

Prezenta ta nu este chiar optionala atunci cand esti invitat la o petrecere de serviciu. Atat seful, cat si colegii tai se asteapta sa te intalneasca acolo. In plus, este o oportunitate pentru tine sa intalnesti persoane importante.

4. Adu un cadou

Atunci cand petrecere are loc la seful tau acasa este aproape obligatoriu sa nu iti faci aparitia cu mana goala. Cumpara in drum spre petrecere o cutie de bomboane, o sticla de vin sau un buchet de flori pentru sotia lui.

5. Vino fara partener

Chiar daca esti casatorit sau logodit, asta nu inseamna ca trebuie sa iti aduci si partenerul la petrecerea de la serviciu, iar daca tot vii singur nu sta retras pentru a trimite sms-uri sau pentru a posta fotografii pe Facebook.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016