Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Veniturile Twitter s-au prabusit: utilizatori de 5 ori mai putini in ultimul an

Tags: twitter, conturi twitter, utilizatori twitter

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane de dolari pentru primul trimestru al acestui an, de aproape 5 ori mai mare fata de pierderea din perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori.
Actiunile Twitter s-au prabusit cu pana la 11% in prelungirea sedintei de tranzactionare pe bursa de la New York, la cel mai redus nivel de la listarea companiei la bursa, in 6 noiembrie, potrivit Bloomberg.

Twitter a anuntat, miercuri seara, ca numarul de utilizatori a urcat in primul trimestru la 255 milioane, cu 25% mai multi fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut. Rata de crestere a incetinit insa fata de 30% in trimestrul anterior.

Veniturile companiei au crescut de peste doua ori in perioada analizata, la 250 milioane de dolari, depasind estimarile analistilor de pe Wall Street.

Twitter incearca sa se extinda dincolo de platforma de microblogging, catre servicii de sharing de imagini si continut video, sperand ca va accelera astfel cresterea numarului de utilizatori, intr-o piata contestata intens de Snapchat si Instagram (divize a Facebook). Compania incearca sa atraga mai multi utilizatori si sa creasca totodata timpul petrecut de acestia pe platforma de socializare, pentru a genera venituri mai ridicate din publicitate.

Actiunile companiei au coborat cu 33% pe bursa de la New York de la inceputul acestui an.

Numarul vizualizarilor efectuate de utilizatori pe Twitter a crescut cu 15% in perioada analizata, la 157 miliarde.

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016