Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viata e prea scurta pentru a tolera urmatoarele 8 lucruri

Tags: viata e prea scurta, lucruri pe care sa nu le mai tolerezi, schimbare, dezvoltare personala

Nu, nu trebuie sa te multumesti cu mai putin in viata. Tu esti cel care alege lucrurile pe care le tolerezi si cele pe care nu le accepti. Este timpul sa iti recastigi puterea. Incepand de astazi, nu ar mai trebui sa tolerezi urmatoarele lucruri.
1. Oamenii negativisti
Chiar ai nevoie de astfel de oameni in jurul tau? Relatiile cu cei din jur ar trebui sa te ajute sa evoluezi, nu sa involuezi. Nu iti mai irosi timpul pretios cu oameni care incearca sa iti naruie visele. Petrece timpul alaturi de oameni care sa te inspire, pe care sa ii admiri si sa ii respecti.
 
2. Propria ta negativitate
Stii vocea aceea interioara cu care discuti tot timpul in gand? Poate nu iti dai seama, insa acea voce iti influenteaza toate alegerile in viata. Asculta-ti cu atentie gandurile. Daca dai peste negativism, opreste-te cat mai repede si inlocuieste gandurile negative cu unele pozitive. Gandurile iti determina actiunile.
 
3. Presiunea de a te „integra”
Vrei sa fii la fel ca ceilalti pentru a te integra in multime? Nu face aceasta greseala. Fii tu insuti, deoarece doar asta poti fi.
 
4. Obiceiurile nesanatoase
Avem o singura viata si un singur corp. Nu te autosabota. Alege sa mananci sanatos, fa exercitii fizice si ai grija de corpul tau.
 
5. Frica de schimbare
Viata presupune schimbare. Nu poti evolua daca ramai neschimbat. Fiecare zi este diferita, fiecare zi este incitanta. Fiecare zi reprezinta un nou inceput. Profita din plin de fiecare zi.
 
6. Repetarea acelorasi experiente
Experientele variate te ajuta sa te descoperi pe tine insuti si sa devii mai intelept. Cu cat experimentezi mai mult, cu atat viata ta devine mai interesanta.
 
7. Infidelitatea
Daca partenerul tau ti-a dovedit ca nu te respecta, atunci este timpul sa treci mai departe. Nu tolera niciodata infidelitatea.
 
8. Lipsa actiunii
Actioneaza la momentul potrivit, sau altcineva o va face in locul tau. In viata trebuie sa iti asumi riscuri si sa dai dovada de curaj. Altfel nu poti evolua.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016