Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: 10 beneficii cand faci un gest filantropic

Tags: gest filantropic, impozite, mostenire, infrastructura sociala, protectie

Adevarul este ca nu iei banii cu tine cand mori. In consecinta, e logic sa faci gesturi filantropice din profitul pe care-l aduce firma ta. Intreprinzatorii fac, intr-adevar, un lucru deosebit. Iata zece motive pentru care ar trebui sa actionezi la fel.
1. Senzatia de bine – ajutandu-te de succesul tau pentru a-I ajuta pe altii te vei simti implinit.

2. Trainicie
–  toti te vor da uitarii cand vei vinde, te vei retrage sau vei muri, oricat de cunoscut ai fi in domeniul tau de activitate; trist, dar adevarat. Daca oferi, iti vei crea o mostenire pe termen lung.

3. Impozite
– trebuie sa ceri sfatul, dar daca dai bani pentru cause nobile, vei beneficia de scutiri de impozite incredibile.

4. Copii –
unii dintre cei mai bogati oameni prefera sa-si lase copiii sa-si castige singuri propriul profit. Prefera sa renunte la propria bunastare decat sa-si lase copiii sa se complaca.
5. Cat de mult inseamna "destul"? – cand ai castigat destul pentru a-ti implini visul vietii, restul devine doar un portofoliu de investitii pentru care iti faci griji.

6. Lumea in schimbare –
majoritatea investitiilor in infrastructura sociala sunt facute din bani publici si sunt hotarate de birocrati. Dupa ani de zile in care te-ai luptat cu birocratia, de ce sa te opresti, cand ti-ai facut mana?

7. Actiuni directe –
banii iti dau posibilitatea sa schimbi lucrurile de care-ti pasa. E mult mai eficient decat lobby-ul.

8. Vital
– unele domenii, cum ar fi artele, traiesc numai din sponsorizari.

9. Recunoastere
– daca este important pentru tine, donatiile importante pe care le faci pot fi aduse la cunostinta publicului. Unii prefera anonimatul.

10. Protectie
– pentru lucrurile, care, altfel, s-ar parea ca sunt pierdute pentru totdeauna. Este o realitate ca din ce in ce mai multe proiecte valoroase se deruleaza numai datorita gesturilor filantropice.

Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016