Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: Sfaturi de marketing etern valabile - Partea I

Tags: sfaturi marketing, testul divizat, oferta de marketing, public tinta

In ziua de astazi, arta marketingului este mult mai complexa decat a fost odata. Cu toate acestea, multe din principiile de baza inca se mai aplica. Prea des, specialistii in marketing si proprietarii de mici companii trec cu vederea tehnicile de baza care au facut diferenta intre campanile de succes si cele care nu au adus niciodata profit.
 Cunoaste-ti publicul tinta. Campaniile de succes devin asa deoarece cei care le conduc isi cunosc publicul tinta. Ei inteleg deplin necesitatile lor, cum sa satisfaca acele necesitati si cum sa creeze cerere. Cunoasterea si intelegerea publicului tinta printr-o segmentare adecvata a pietei inseamna o campanie bine tintita care genereaza profit.
 
- Concentreaza-te pe oferta. O oferta de marketing este forta din spatele campaniilor de marketing care genereaza rezultatele. De fapt, testarea pieteii a demonstrat ca oferta este cel mai semnificativ criteriu pentru schimb. Concentreaza-te pe oferta daca vrei sa ai succes.
 
- Testul divizat. Nu desfasura niciodata o campanie fara sa testezi ceva. Una dintre cel mai des intalnite forme este testul divizat care iti permite sa testezi simultan doua versiuni ale aceluiasi lucru. Poate fi o pagina web, o carte postala sau un email. Testarea divizata este esentiala pentru imbunatatirea performantei.
 
- Nu lucra niciodata de unul singur. Cele mai creative idei provin din colaborarea cu alti oameni. Nu trebuie sa simti nevoia sa ai tu toate raspunsurile sau ideile geniale. Poti incepe cu o idee, dar un dialog deschis cu indivizi creativi o va imbunatati.
 
- Nu vinde la pret. Exista multi specialisti in marketing care au esuat deoarece au vandut doar la pret. Aceasta conduce la un razboi al discount-urilor, o scadere a profitabilitatii si de multe ori la faliment. Mai degraba, concentreaza-te pe crearea de valoarea adaugata atat de multa incat perceptia pretului sa devina insignifianta.
Autor: Marketing Portal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016