Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Yahoo si Microsoft lanseaza programe de televiziune pe consola Xbox

Tags: yahoo, microsoft, continut video online, consola xbox

Grupurile americane Yahoo! si Microsoft fac progrese tot mai mari in domeniul continuturilor video online si au anuntat, luni, doua seriale originale, respectiv lansarea unor programe de televiziune pe consola Xbox.
Yahoo! a anuntat intr-un comunicat ca va lansa anul viitor primele doua seriale originale de format lung ale sale. Acestea vor avea fiecare opt episoade de cate 30 de minute.

Este vorba de doua comedii: "Other Space", despre o aventura galactica in timpul careia echipajul unei nave spatiale descopera un univers paralel, si "Sin City Saints", despre o echipa de baschet fictiva din Las Vegas.

Bugetul acestor productii nu a fost divulgat, insa Wall Street Journal, care a dezvaluit aceste planuri ale grupului Yahoo! la inceputul lunii aprilie, a evocat deja o suma cuprinsa intre 700.000 de dolari si cateva milioane de dolari.

Yahoo! pare sa se inspire astfel din exemplul platformei video online Netflix, care a fost apreciata de criticii de specialitate pentru serialul ei politic "House of Cards", realizat cu un buget impresionant.

Yahoo!, care face din continuturile video una dintre prioritatile sale, se va alia cu organizatorul de concerte Live Nation pentru a difuza show-urile organizate de aceasta companie, in direct, online, incepand din aceasta vara.

Grupul Microsoft a anuntat la randul sau ca programele sale Xbox Originals, care vor cuprinde seriale dramatice, comedii, documentare si transmisiuni ale unor evenimente in direct, vor fi difuzate incepand din luna iunie.

Noul proiect va evidentia, prin intermediul unui aspect interactiv, capacitatile noii sale console Xbox One, lansata la sfarsitul anului 2013, prezentata ca un instrument de divertisment care trece dincolo de granitele jocurilor video.

"Microsoft are o istorie indelungata si bogata in sectorul continuturilor", a afirmat Jordan Levis, vicepresedintele Xbox Entertainment Studios, intr-un comunicat. "Jocurile fac parte din ADN-ul nostru de cel putin 15 ani, insa crearea de continuturi televizate originale reprezinta etapa urmatoare logica in evolutia noastra", a mai spus acesta.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016