Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 sfaturi care te vor ajuta sa iti maresti capitalul

Tags: afaceri de dimensiuni mici, cifra de afaceri, modalitati de plata, liste de verificare

Secretul supravietuirii crizei mondiale fianciare poate consta uneori in modul in care iti administrezi capitalul.
Capitalul afacerii tale reprezinta diferenta dintre banii pe care i-ai platit deja si banii pe care ii datorezi. Startup-urile aduc o noutate pe piata in ceea ce priveste situatia banilor pentru afacerile mici. Mai mult decat atat, Aaron Pather, vicepresedintele departamentului de finante al companiei Intuit si fondatorul siteului Mint.com afirma faptul ca in ultimul an piata a inceput sa se schimbe odata cu infrastructura.

Iata trei sfaturi despre cum iti poti duce capitalul la un alt nivel:

1. Foloseste noile modalitati de plata

Traditionalul mod prin care afacerile mici isi plateau datoriile incepe sa se schimbe. In ziua de astazi, putine sunt persoanele care nu isi platesc datoriile folosind serviciile online. Mai mult decat atat, companii precum BillFloat si PayPal vin in ajutorul clientilor lor, oferind microcredite afacerilor de dimensiuni mici pentru ca detinatorii acestora sa isi poata plati datoriile lunare.

2. Da banii cat mai repede

Avand in vedere cat de avansata este tehnologia in zilele anului 2013, domeniul afacerilor de dimensiuni mici a ramas intr-un fel sau altul aproape neschimbat. Se pare ca in acest domeniu inca predomina tehnicile de moda veche precum facturile si listele de verificare imprimate pe hartie. Insa, se pare ca exista companii precum Bill.com din California care ofera noi modalitati de plata a facturilor in mediul online. Totodata se pare ca nici traditionalele servicii financiare ale firmelor nu sunt departe. Cardul reincarcabil de la compania gigant American Express a dezvoltat un nou sistem de plata cu ajutorul carora a reusit sa inoveze serviciile unor afaceri de mici dimensiuni.

3. Nu tine cont de salarizare, hartie si nici macar de ramura industriala in care activezi

Compania BankSimpla incearca sa ofere toate serviciile unei banci cu toate ca nu detine o cladire in care sa isi presteze serviciile. Firma din Brooklyn, New YOrk a creat o baza web a unui sistem financiar care ofera bancomate gratuite, administrarea automata a banilor, depozite bancare si posibilitatea platii facturilor de pe telefonul mobil de tip smartphone. Bancile de acest tip se dezvolta destul de rapid si se pare ca sunt sunt privite cu ochi buni de catre cei care detin afaceri de mici dimensiuni.



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016