Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri pe care nu trebuie sa le aduci in discutie la interviul de angajare

Tags: interviu de angajare, munca de acasa, intrebari despre salariu

Atunci cand mergi la un interviu pentru angajare cel mai probabil iti trec mii de intrebari prin cap pe care ai vrea sa le adresezi recrutorului pentru a-ti imagina cum urmeaza sa se schimbe viata ta daca vei fi acceptat.
Daca iti doresti sa nu se interpreteze ca esti interesat strict de oferta financiara si de timpul tau liber, trebuie sa limitezi intrebarile pe care i le pui angajatorului tau, chiar daca la finalul interviului acesta te intreaba daca vrei sa mai aflii ceva.
 
Iata cinci lucruri despre care este indicat sa eviti sa vorbesti in timpul unui interviu de angajare:
 
1. Salariul
 
In timpul interviului de angajare majoritatea intrebarilor trebuie sa le puna recrutorul, pentru a-si da seama cu ce tip de persoana sta de vorba si de capacitatile acesteia. Salariul reprezinta un element despre care veti discuta mai tarziu, in cazul in care vei primi locul de munca vizat. 
 
2. Promovarile
 
De asemenea, nu poti sa intrebi recrutorul cat de repede vei putea sa avansezi in functie, atat timp cat nici macar nu esti sigur ca ai primit postul. Oricum nu are de unde sa isi dea seama dupa o prima discutie de modul in care te vei descurca si daca va fi posibil sa avansezi rapid in companie, asadar este o intrebare inutila.
 
3. Concurenta
 
Atunci cand iti doresti sa te angajezi la o companie trebuie sa mergi cu temele facut la interviu. Asta inseamna ca trebuie sa stii cu ce se ocupa, la ce se refera postul pe care iti doresti sa il ocupi si cel mai important este ca trebuie sa stii cine este principalul rival, eventual sa ai pregatita si o strategie cu care sa il dobori.
 
4. "Dar de ce..."
 
Evita sa intrebi "de ce" trebuie sa faci anumite lucruri. Nu numai ca adopti o pozitie defensiva, ci dai impresia ca esti mai curios decat trebuie si ca este posibil sa te implici in lucruri care nu te privesc. Asta iti va reduce substantial sansele de a primi locul de munca.
 
5. Munca de acasa
 
Daca angajatorul tau nu iti propune sa lucrezi de acasa, iar natura job-ului tau nu iti permite acest lucru trebuie sa iti scoti din minte aceasta alternativa. In plus, seful tau va reusi sa te cunoasca mai bine doar daca te va vedea muncind si evoluand in fiecare zi. Un strain care lucreaza de acasa va avea sanse destul de slabe sa avanseze in functie si sa primeasca anumite beneficii din partea companiei.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016