Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 caracteristici ale oamenilor pozitivi

Tags: gandire pozitiva, oameni pozitivi, optimism, provocari, obstacole, imagine de sine, ganduri negative

Stim cu totii ca nu este tocmai usor sa adopti o gandire pozitiva, mai ales atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Cum reusesc oamenii pozitivi sa isi antreneze mintea astfel incat sa vada partea plina a paharului? Iata cateva exemple.
1. Obisnuiesc sa vada problemele ca pe niste provocari
Spre deosebire de persoanele care vad problemele ca pe niste incercari greu de suportat, oamenii pozitivi aleg sa le considere a fi doar niste provocari, ce pot fi infruntate.
 
2. Se bucura de viata
Oamenii care adopta o gandire pozitiva nu se lasa doborati de esecuri si se adapteaza cu usurinta oricarei situatii. Prin urmare, aleg sa se bucure de viata chiar si in momentele dificile, spre deosebire de ceilalti.
 
3. Sunt mereu deschisi la idei si sugestii noi
Deoarece sunt deschisi la minte si accepta cu usurinta idei si sugestii noi, au mai multe sanse sa descopere noi modalitati prin care isi pot imbunatati viata. Nu le este frica de schimbare, prin urmare, evolueaza in mod constant.
 
4. Elimina imediat gandurile negative
Acestia stiu ca nu isi fac niciun bine daca se concentreaza asupra gandurilor si emotiilor negative si stiu sa renunte la resentimente.
 
5. Au grija de imaginea de sine
Acestia se ingrijesc atat de imaginea exterioara, cat si de cea interioara.
 
6. Nu dau crezare barfelor
Barfele nu pot da nastere decat unor ganduri negative, prin urmare, oamenii pozitivi nu isi permit sa fie influentati de vorbe goale si fara rost.
 
7. In loc sa caute scuze, actioneaza imediat
Spre deosebire de persoanele negative, care gasesc tot felul de scuze pentru a nu actiona, persoanele pozitive cauta sa vada posibilitati, acolo unde ceilalti nu vad decat obstacole.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 6 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016