Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand are loc lansarea Samsung Galaxy S5

Tags: samsung galaxy s5, galaxy s5, lansare galaxy s 5

Oficialii Samsung au anuntat lansarea celui mai nou smartphone, care va avea loc in cadrul evenimentului Unpacked 5.
Samsung Galaxy S5, cel mai nou gadger creat de Samsung, va fi lansat pe 24 februarie la Barcelona, au anuntat reprezentantii companiei pe contul de Twitter.



Conform primelor informatii distribuite presei, Samsung Galaxy S5 va avea viteza mare download/upload si va putea fi folosit in diferite moduri, care vor stimula productivitatea utilizatorilor.

Analistii din lumea intreaga au descoperit chiar si potentialul ambalaj pe care il va avea noul gadget Samsung, iar pe cutia acestuia se regasesc specificatiile tehnice ale telefonului anuntate deja.

Noul smartphone va avea un procesor quad-core de 2,5 GHz, LTE Cat. 5 (150 Mbps) si 3 GB de RAM. Ecranul telefonului va avea 5,25 inch la rezolutia 250x1600p, cu o densitate de 560 pixeli pe inch.

Camera foto a gadgetului va fi de 20 MP si va filma la 1080p. De asemenea, despre baterie stim ca va fi de 3000mAh si Android 4.4 KitKAt. Cipul va fi probabil un Snapdragon 805 sau un Exynos 6. Memoria va fi cel mai probabil de 3 GB, iar capacitatea de stocare a telefonului va fi de 32 sau de 64 GB.



Sunt necunoscute insa informatiile referitoare la senzorii pe care ii va avea telefonul, dar si despre feature-urile acestuia.

Sursa
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016