Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce surprize pregateste Apple clientilor sai

Tags: compania apple, modele de iphone, iphone 5 s, iphone math

Gigantul Apple ar putea lansa in acest an trei noi modele de iPhone, intre care un iPhone 5 S cu ecran de 4 inci si un altul de 4,8 inci numit iPhone Math, potrivit mai multor publicatii asiatice.
Cele doua noi iPhone-uri vor avea o camera foto de 8 megapixeli si vor fi lansate pana pe 8 iunie, potrivit publicatiilor straine.

Despre al treilea model insa sunt cunoscute destul de putine detalii, insa se anticipeaza o camera de 12 megapixeli si ca va fi lansat pana la Craciun.

Din cauza cererii scazute pentru in ultima perioada au existat discutii legate de problemele inregistrate de furnizorii de componente ai Apple, insa publicatiile straine au relatat ca in al doilea trimestru va avea loc o crestere puternica a livrarilor acestora, productia noilor smartphone-uri urmand sa inceapa la sfarsitul lunii aprilie.

Mai mult decat atat, cea mai buna veste pentru pasionatii de produse Apple este ca pana la sfarsitul acestui an ar putea fi lansat si iTV, in 2013 Apple urmand sa lanseze 7-8 produse noi.

Informatiile au fost preluate de majoritatea blogurilor Apple, iar MacRumors a sugerat ca numele iPhone Math este probabil o greseala de traducere, pentru ca este prea ciudat.
Potrivit MacRumors, nu este pentru prima oara cand apar zvonuri despre lansarea unui iPhone mai mare. Astfel, Digitimes a relatat in ianuarie ca va fi produs un iPhone mai mare, mai ieftin, destinat Chinei si altor piete emergente.

Aceste zvonuri ar putea fi legate de apropierea rezultatelor trimestriale ale Apple, care vor fi publicate in aceasta saptamana, unii analisti anticipand cele mai mari vanzari pentru iPhone de pana acum.    








Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016