Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine va fi noul CEO Microsoft

Tags: actiuni microsoft, schimbari microsoft, ceo microsoft, bill gates

Noul CEO al Microsoft ar putea fi anuntat saptamana viitoare, dupa anuntul retragerii lui Steve Ballmer, iar board-ul companiei discuta de asemenea inlocuirea lui Bill Gates din functia de presedinte.
Reprezentantii Microsoft vor anunta cat mai repede posibil cine il va inlocui pe fostul CEO, Steve Ballmer, tinand cont ca perioada de tranzitie afecteaza productivitatea companiei, iar zvonurile care circula anunta reprezentantii companiei il vor numi ca CEO pe Satya Nadella,

Schimbarea conducerii are loc intr-un moment de cotitura in istoria Microsoft, compania traversand o perioada de tranzitie catre hardware si servicii online.

Microsoft a ramas in urma pe piata smartphone-urilor, tabletelor si in zona serviciilor online. Anul trecut, Ballmer a reorganizat conducerea Microsoft si a convenit preluarea diviziei de telefoane mobile a Nokia intr-o tranzactie de 5,4 miliarde euro.

Actiunile Microsoft, inclusiv dividende, au crescut cu 74% in ultimii 10 ani, fata de o ascensiune de 93% a indicelui Standard & Poor's 500 al bursei de la New York.

Chiar daca Gates se va retrage din pozitia de presedinte, cofondatorul Microsoft s-ar putea implica mai mult in operatiunile companiei, in special in zone care tin de dezvoltarea de produse, potrivit surselor citate de Bloomberg.

Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a anuntat in luna august ca se va retrage in termen de 12 luni.

Nadella a devenit intre timp unul dintre candidatii cu cele mai mari sanse sa preia functia de CEO, potrivit informatiilor aparute in presa.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016