Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa obtii succes pe cea mai simpla cale

Tags: reguli simple, caracteristici suplimentare, afaceri complexe

Traim intr-o lume mai coplesitoare decat oricand. Afacerile sunt mult mai complexe, locurile de munca sunt mult mai solicitante, iar uneori informatiile sunt depasite, insa de cele mai multe ori trebuie sa acceptam toate astea.
Iata cateva sfaturi care vor duce de la o abordare simpla a vietii la succesul asteptat:

1. Lucrurile la care renunti sunt la fel de importante ca cele pe care le pastrezi

Intr-o lume in care exista o dezvoltare rapida si incredibila a informatiei, de cele mai multe ori, oamenii se gandesc cu teama la lucrurile la care sunt nevoiti sa renunte. Fie ca este vorba despre o caracteristica a unui produs, un eveniment, ori o optiune strategica, suntem tentati sa incercam sa includem totul.

2. Perfectioneaza lucrurile in care crezi cu adevarat, decat sa le acoperi cu caracteristici suplimentare

Atunci cand un proprietar de afaceri ofera instrumente care sa ajute inventatorii in privinta muncii lor in domeniul online, odata cu trecerea timpului va implementa tot mai multe produse si optiuni nu neaparat folositoare. Eliminarea surplusurilor reprezinta un semn de incredere, iar astfel compania va fi capabila sa se concentreze pe oferta ei de baza si pe lucrurile pentru care este cautata de clienti.

3. Regulile simple sunt cele mai eficiente

Aceasta este perspectiva din care oamenii si procesele functioneaza cel mai bine atunci cand exista doar cateva reguli simple si bine intelese. In cazul in care exista o multime de reguli si de reglementari, oamenii obisnuiesc sa le ignore.

4. Limiteaza informatia si indeamna-i pe oameni sa caute propriile raspunsuri

De multe ori se intampla sa nu iti doresti sa fi o persoana intelegatoare. Dezvaluie suficiente informatii, cat sa atragi atentia oamenilor, insa finalul trebuie sa fie unul misterios, pentru care fiecare sa aiba propriile raspunsuri.

5. Limitele inteligente te fac mai creativ

Creativitatea este asociata adeseori cu libertatea. Incearca sa elimini sarcinile imposibile si sa le transformi in mici provocari si sa cauti solutii creative.

6. Trebuie sa spargi ceva inainte de a face o descoperire

Modelele si rutinele sunt usoare si comfortabile. Probabil ai la indemana un set de instrumente si experiente adunate in timp care iti permit sa functionezi destul de usor, insa este indicat sa lasi deoparte aceste tipare si modalitati simple si sa te determini sa iti concentrezi atentia pe instrumentele pe care le-ai ignorat, dar si asupra solutiilor pe care le-ai ocolit.  

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016