Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce reduce Wizz Air tarifele

Tags: operator low-cost, rute aeriene, reduceri de pret, zboruri wizz air

Wizz Air, liderul pietei aeriene romanesti din 2011 si unul dintre principalii jucatori low-cost de pe piata locala, anunta o promotie de Anul Nou, reducand cu 20% tarifele pentru toate zborurile rezervate vineri, 4 ianuarie.
Wizz Air confirma faptul ca pasagerii care vor rezerva zboruri pentru cele 83 de destinatii (28 de rute din Romania) vor beneficia de reducerea de 20%.
 
"Ii indemnam pe vanatorii de chilipiruri si pe cei atenti la cheltuieli sa rezerve repede pentru ca promotia de Anul Nou de 20% se va incheia pe 4 ianuarie, la miezul noptii”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.
 
Reducerea de pret se aplica tarifului de zbor, incluzand toate taxele si este valabil pentru rezervarile noi. Reducerile nu se aplica tarifelor pentru serviciile optionale (cum ar fi taxa de bagaje) si pentru taxa de rezervare.
 
Operatorul low-cost este prezent pe piata europeana de 8 ani si a operat pentru prima data din Katowice in mai 2004. In prezent, flota companiei este alcatuita din 39 aeronave Airbus A320, care opereaza de la 16 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.
 
In 2011, Wizz Air a devenit lider pe piata romaneasca in ceea ce priveste traficul de pasageri, depasind pentru prima data compania aeriana de stat, Tarom. 2,7 milioane de romani au ales ca mijloc de transport operatorul ungar low-cost. 


 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016