Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Exista momente in care si liderii gresesc

Tags: greselile liderilor, aspecte importante, succesul afacerii

Ai observat cum majoritatea liderilor vorbesc mereu despre talentul lor indiferent de greselile pe care le fac? Putine din lucrurile care tin de buna dezvoltare a unei afaceri au de-a face cu talentul in sine.
S-au creat foarte multe teorii in jurul acestei teme. Unii cred ca succesul unei afaceri consta in talentul pe care liderii care o conduc il au, insa, de cele mai multe ori, acest succes consta doar in calitatile si abilitatile antreprenorilor.

Intr-un studiu intocmit in randul angajatilor care sunt considerati de catre sefi oamenii talentati ai companiei s-a ajuns la urmatoarele observatii:

- mai mult de 30% dintre acestia sunt de parere ca in mai putin de 12 luni vor lucra intr-un alt loc

- mai bine de 40% dintre angajati nu isi respecta angajatorul

- in jur de 50% dintre angajati considera ca au calitati cu mult diferite fata de cele ale angajatorilor lor

- peste 60% dintre cei care lucreaza in companii simt ca nu isi pot atinge scopul in cadrul corporatiile in care lucreaza

- un procent de aproximativ 70% dintre angajati sunt de parere ca angajatorii nu ii apreciaza indeajuns.

In cazul in care te regasesti in vreuna din situatiile de mai sus, fiind de parere ca ai totul sub control, ar trebui sa reevaluezi situatia. Exista o zicala care spune: "Angajatii nu inceteaza sa mai lucreze pentru companie, ci pentru seful lor." Indiferent de  pozitie si de postul ocupat angajatii care pleaca de buna voie o fac din cauza necompatibilitatii pe care o au cu seful lor.

Angajatii care sunt apreciati, premiati si respectati rareori pleaca din compania in care lucreaza si cel mai important aspect este ca perormantele lor sunt intr-o continua crestere.



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

edilica 10-Ian-2013 22:29:54
Corect! Salariatii nu pot lucra pentru firma ca nu sunt lasati. Dispune "capul" (primar, director, sef serv.,etc.) ce sa faca, nu fisa postului. Este sluga. FOARTE GRAV. Rasplatiti? cei cu limba lunga.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016