Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Joburi online care iti aduc venituri suplimentare

Tags: joburi online, venituri suplimentare, crestere venit, joburi de acasa

Veniturile suplimentare sunt intotdeauna binevenite. Multe persoane sunt dispuse sa aloce cateva ore pe saptamana sau chiar pe zi unei activitati care sa le intregeasca veniturile. Care sunt cele mai bune metode de a face bani online, din confortul propriei case? Va oferim in cele ce urmeaza cateva moduri inedite de a va creste substantial veniturile.
Reprezentant servicii clienti
Din ce in ce mai multe companii aleg sa externalizeze serviciile de relatii cu clientii. Daca va place sa comunicati cu oamenii si reusiti sa va intelegi chiar si cu persoanele mai „dificile” si sa va pastrati calmul, indiferent de situatie, sunteti candidatul ideal pentru postul de reprezentant servicii clienti. Puteti lucra de acasa, conform programului stabilit de comun acord cu compania respectiva.
 
Telemarketer
Un alt job adresat persoanelor extrovertite, pasionate de vanzari. Daca aveti o voce placuta, o personalitate debordanta, va pricepeti sa ii convingeti pe ceilalti si nu va pierdeti usor nici calmul, nici rabdarea, atunci postul de telemarketer va este destinat. De obicei, telemarketerii sunt platiti la ora sau in functie de performanta, pe baza de comision. Exista multe companii care angajeaza telemarketeri care sa lucreze de acasa.
 
Editor / revizor online
Daca vi se spune adesea ca aveti talent la scris, de ce sa nu fiti si platit pentru asta? Exista numeroase companii care angajeaza editori sau revizori care sa lucreze de acasa. Puteti redacta diverse documente, articole online sau puteti revizui continutul altora. Bineinteles, trebuie sa nu existe greseli gramaticale sau de ortografie. Iar daca va pricepeti sa scrieti corect intr-o limba straina, cu atat mai bine. Exista si mai multe site-uri straine care cauta astfel de editori online. Veti fi platit per articol sau numarul de cuvinte.
 
Meditator online
In cazul in care cunoasteti una sau mai multe limbi straine la nivel avansat, puteti oferi meditatii online. Exista numeroase site-uri unde puteti gasi persoane interesate, iar lectiile se desfasoara exclusiv online, de regula prin servicii precum Skype. Un astfel de site este BuddySchool. Nu trebuie decat sa va inregistrati, sa completati datele din profil si sa asteptati sa fiti contactati de persoane interesate. Dvs. stabiliti tariful si programul de lucru.
 
Ghid online
Daca sunteti expert intr-un anumit domeniu, de ce sa nu impartasiti si altora cunostintele dvs. si sa fiti si platit pentru asta? Oricare ar fi aria dvs. de expertiza, puteti deveni ghid online. Trebuie, bineinteles, sa puteti comunica extrem de eficient, de preferat in limba engleza. Spre exemplu, puteti oferi sfaturi pe site-uri precum About.com, Chacha.com. De asemenea, daca va doriti sa fiti un ghid in adevaratul sens al cuvantului, adica sa le aratati imprejurimile strainilor, va puteti inscrie pe site-ul HangingWithLocals.com. Tot ce trebuie sa faceti este sa va completati profilul si sa stabiliti un tarif, iar strainii care vor vizita orasul in care locuiti va pot contacta pentru a ii insoti.
 
Asistent virtual
Multe companii apeleaza la asistenti virtuali atunci cand nu au nevoie de persoane care sa fie angajate permanent si care sa vina la birou. Un asistent virtual se ocupa de regula de sarcinile administrative, lucrand exclusiv de acasa. Sarcinile pot include efectuarea de rezervari, planificarea de evenimente, organizarea agendei si a corespondentei si oferirea de alte servicii prin email sau telefon. Asistentii virtuali sunt platiti in functie de timpul lucrat.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.32 din 5 - 19 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016