Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft pregateste lansarea Windows 9

Tags: lansare windows 9, aparitie windows 9, update windows 8.1, meniul start in windows

Microsoft ar putea face o surpriza anul viitor de Pasti utilizatorilor sai. Analistii estimeaza ca Windows 9 ar putea fi lansat in luna aprilie 2015.
Printre imbunatatirile si noutatile aduse de Windows 9 se numara si posibilitatea de a rula aplicatiile Modern UI intr-o fereastra in modul desktop.
 
In prezent, gigantul IT lucreaza la o actualizare pentru Windows 8.1, care prevede si revenirea meniului Start in Windows, a carui absenta a adus numeroase critici pentru Windows 8 din partea utilizatorilor.
 
Vestea buna pentru fanii meniului clasic este ca acesta ar putea sosi chiar in urmatorul update Windows 8.1, prevazut in aceasta primavara. Primele detalii oficiale despre Windows 9 sosesc insa abia peste 3 luni, la conferinta Build 2014.
 
Prin noul sistem de operare, Microsoft vrea sa rezolve marile critici aduse celei de-a opta versiuni, insa nu se stie exact care vor fi modificarile aduse. Insa inainte de Windows 9, Microsoft va lansa alte trei update-uri la sistemul de operare 8.1.
 
"Windows are nevoie de freamat, aplicatii in stilul celor folosite la telefoanele mobile si inovatii pentru ca sa devina un sistem de operare de succes, atat pe dispozitive mobile, cat si pe PC-uri. Daca versiunea a noua va aduce imbunatatiri semnificative, (...) atunci va fi un produs foarte important pentru companie", scrie The Verge.
 
Lista completa a noutatilor incluse de Microsoft in pachetul Update 1 pentru Windows 8.1 nu este cunoscuta. Zvonurile vorbesc despre introducerea unui nou sistem de gestionare a aplicatiilor Windows 8 native, care permite rularea acestora in ferestre separate direct in modul desktop traditional. Schimbarea ar trebui sa usureze modul in care schimbam intre aplicatiile deschise, facilitand totodata utilizarea mai eficienta a spatiului disponibil pe ecran.
 
Unii analisti preconizeaza ca Microsoft va schimba denumirea pentru Windows 9, pentru a nu fi asociat de clienti cu esecul lui Windows 8.



 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016