Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul Renault Fluence, disponibil si in Romania

Tags: pret de pornire, echipamentele standard, renault fluence

Noul autoturism Renault este acum disponibil si in Romania si poate fi achizitionat la preturi incepand de la 14.900 de euro.
Renault Fluence poate fi cumparat de romani incepand din luna ianuarie pentru preturi cuprinse intre 14.900 si 21.000 de euro.

Producatorii au anuntat faptul ca modelul dispune de patru versiuni de echipare si anume: Authentique, Pro, Dynamique si Privilege. Mai mult decat atat, autoturismul este disponibil in patru versiuni de diesel si doua versiuni pe benzina, potrivit oficialilor Renault.

Preturile de lista pornesc de la 14.900 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare in gama, Authentique, si ajung pana la 21.000 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Privilege.

Printre echipamentele standard se regasesc ABS cu distributie electronica a fortei de franare, asistenta la franarea de urgenta si aprindere automata a avariilor, airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer şi pasager, ESP (controlul traiectoriei), oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric, aer conditionat manual, radio CD cu bluetooth, USB şi satelit de comanda pe volan, geamuri electrice fata si computer de bord.

Noul Renault Fluence va ajunge in showroom-urile din România in luna februarie 2013, insa clientii pot deja sa comande modelul la oricare din punctele de vanzare ale retelei Renault.  



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016