Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung a batut Apple in 2012?

Tags: batalia samsung apple, profit record, vanzari de telefoane mobile, producator de telefoane mobile

Samsung Electronic, cel mai mare producator de telefoane mobile si televizoare din lume, a inregistrat venituri record in ultimul trimestru al anului 2012, in valoare de 8.800 miliarde de woni, echivalentul a 8,3 miliarde de dolari.
Desi acesta este profitul record, grupul sud-coreean Samsung Electronics intentioneaza sa devina cel mai mare producator mondial de electrocasnice pana in 2015, perioada in care si-a propus sa creasca vanzarile de produse electrocasnice cu 50%.

"Sunt increzator ca Samsung va deveni cel mai mare producator mondial de electrocasnice pana in 2015 cu vanzari de 18 miliarde de dolari", sustine Yoon Boo-keun, presedintele diviziei de produse electrocasnice Samsung.

Mai mult decat atat, oficialii grupului sud-coreean au anuntat ca intentioneaza sa renunte la liniile de produse neprofitabile si ca vor stimula studiile de piata pentru a fi la curent cu cele mai noi preferinte ale clientilor lor.

In afara de recordul de 8,3 miliarde de dolari, datorat in mare parte cresterii vanzarilor de smartphone-uri, recordul anterior a fost stabilit in trimestrul al treilea al anului 2012, cand Samsung a raportat venituri in valoare de 7,5 miliarde de dolari.

Doar in ultimele trei luni ale anului trecut compania a vandut peste 62 de milioane de smartphone-uri, in timp ce rivalii de la Apple au vandut aproximativ 45 de milioane de unitati, potrivit estimarilor analistilor sud-coreeni, care sustin ca profitul obtinut de grupul sud-coreean din telefoane mobile s-a dublat fata de ultimul trimestru din 2011, desi oficialii nu ofera date privind rezultatele diviziilor.





Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016